3 Module cu Dorina Bulgaru

Workshop de împletituri 1

Modul Fishtail

Împletitura coadă de pește clasică: secționare / încadrare în coafură / produse pentru o textură corectă / elemente / împletitura fishtail inversă și forma 3D.

Workshop de împletituri 2

Modul Bohostyle

Explicații și încadrare / diverse texturi și împletituri stil boho

Workshop de împletituri 3

Modul împletituri combinate și texturi

Dispozitive ajutătoare (ace, agrafe, cârlige) / deutchbraid (împletitura franțuzească), DNA braids / împletitura Infinitului – tehnica combinată la rang de artă

Ce vei învăța?

  • Vom învăța pas cu pas să încadrăm împletiturile intr-o coafură pentru evenimente clasice (nuntă, botez, eveniment glossy), pentru un festival sau pentru o simplă ieșire în oraș. În acest curs sunt cuprinse elemente și tehnici specifice acestor tipuri de împletituri, dar și explicația folosirii produselor aferente.

  • Vom învăța pas cu pas fiecare element, formă și textură specifice fiecărui model de împletitură și tipurile de coafura în care putem integra aceste împletituri.

  • De asemenea, vom invăța care este poziția corecta a mâinilor și a degetelor în timpul procesului de creație dar și care trebuie sa fie poziția modelului / clientului.

  • Se adresează atât începătorilor, cât și stiliștilor cu experiență.

Workshop de împletituri 4
TRAINER

Dorina Bulgaru

hair stilist&trainer

În cei 7 ani de lucru în domeniu, Dorina s-a remarcat prin talentul său, care i-a adus multe proiecte importante. Printre numele cunoscute cu care a lucrat se numară: Anca Serea, Laura Cosoi, Iulia Vântur, Nico și regizori precum Alex Ceaușu, Iulian Moga. În portofoliul Dorinei, se regăsesc și colaborări cu casele de producție Media Pro, Roton Music, Rassada Music, Tommo Production și media trust-urile Protv și Antena, iar în prezent, colaborează cu Seven Academy, unde este hairstylist și trainer.
De origine ucraineană, Dorina a fost școlită la școala rusească, care se remarcă prin profesionalism și atenție pentru detalii și mai ales, pentru cele mai cool împletituri, simbol al frumuseții clasice în Rusia. A urmat multe cursuri de specialitate, unde a învățat cele mai diverse și moderne tehnici de aranjare a părului, dar și cum să armonizeze coafura cu fizionomia și stilul fiecărei cliente.

PRET PROMOTIONAL

300 LEI

200 LEI