Bine ati venit pe site-ul BEAUTY FACTORY MAGAZINE – www.beautyfactorymagazine.ro („Site-ul”). Acest Site va este oferit de SC Make-up Land srl cu sediul social in Bld. Iancu de Hunedoara , nr 6, Bucuresti, Romania – numarul de inregistrare J40/3194/2016, CIF: RO 35745092, inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 36334.

Aplicabilitate

Prezentii termeni si conditii de utilizare („Termenii de utilizare”) se aplica tuturor vizitelor si utilizarilor acestui Site, precum si tuturor informatiilor, recomandarilor si/sau serviciilor care va sunt furnizate pe sau prin intermediul acestui Site („Informatiile”). Prin utilizarea acestui Site va exprimati acordul cu termenii de utilizare. Acesti Termeni de utilizare pot fi modificati sau schimbati in orice moment de BEAUTY FACTORY MAGAZINE. Termenii de utilizare schimbati sau modificati intra in vigoare in momentul publicarii pe acest Site.

Informatii si raspundere

Informatiile sunt furnizate exclusiv in scop de informare generala. BEAUTY FACTORY MAGAZINE nu va fi raspunzator pentru nicio dauna care rezulta din utilizarea (sau imposibilitatea de a utiliza) site-ului, inclusiv daunele cauzate de virusi sau inexactitati sau caracterul incomplet al Informatiilor, cu exceptia cazului in care aceste daune sunt rezultatul oricarei abateri intentionate sau al neglijentei grave a BEAUTY FACTORY MAGAZINE sau a angajatilor sai cu functii de raspundere. In plus, BEAUTY FACTORY MAGAZINE nu va raspunde pentru daune care rezulta din utilizarea mijloacelor electronice de comunicare, inclusiv – dar fara limitare – daune care decurg din defectiunea sau intarzierea in livrarea comunicatiilor electronice, interceptarea sau manipularea comunicatiilor electronice de catre terti sau de programe de calculator utilizate pentru comunicatii electronice si transmiterea de virusi.

Politica de Confidentialitate

Datele cu caracter personal furnizate sau colectate prin intermediul sau in legatura cu acest Site vor fi utilizate numai in conformitate cu Politica de Confidentialitate. Termenii de utilizare se vor supune Politicii de confidentialitate postate pe acest Site.

Linkuri catre alte pagini

Acest site poate poate oferi linkuri catre pagini de Internet externe. BEAUTY FACTORY MAGAZINE nu va raspunde pentru utilizarea sau continutul paginilor de Internet care fac trimitere la aceasta pagina sau catre care face trimitere aceasta pagina. Politica de confidentialitate nu se aplica in cazul niciunei prelucrari a datelor dumneavoastra personale pe sau prin intermediul altor pagini de Internet externe.

Proprietate intelectuala

Daca nu se indica altfel, toate drepturile asupra acestui Site si asupra Informatiilor, inclusiv drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala, sunt proprietatea BEAUTY FACTORY MAGAZINE. Utilizatorii au dreptul de a citi Site-ul si Informatiile si de a face copii pentru uz personal, de exemplu prin imprimare sau stocare. Toate celelalte utilizari ale Ssite-ului sau ale Informatiilor, de exemplu stocarea sau reproducerea (unei parti a) Site-ului in orice site extern sau crearea de link-uri, link-uri hypertext sau link-uri profunde intre Site-ul si orice alt site sau orice alta utilizare necesita consimtamantul, in prealabil si scris, BEAUTY FACTORY MAGAZINE.

BEAUTY FACTORY MAGAZINE si toate celelalte marci comerciale care figureaza pe acest Site sunt marci inregistrate ale BEAUTY FACTORY MAGAZINE sau ale oricarora dintre afiliatii si/sau filialele acestora.

Idei nesolicitate

In cazul in care postati idei si/sau materiale nesolicitate, indiferent sub ce forma (texte, imagini, sunete, software, informatii sau altele) („Materialele”) pe acest Site sau le trimiteti catre BEAUTY FACTORY MAGAZINE prin e-mail sau altfel, BEAUTY FACTORY MAGAZINE va avea dreptul de a utiliza, copia si/sau exploata comercial respectivele Materiale in cea mai mare masura si gratuit si BEAUTY FACTORY MAGAZINE nu va fi angajat prin nicio obligatie de confidentialitate cu privire la aceste Materiale.

Prin prezenta despagubiti si exonerati BEAUTY FACTORY MAGAZINE de orice actiune, pretentie si obligatie suferita sau suportata de BEAUTY FACTORY MAGAZINE ca urmare a utilizarii si/sau exploatarii de Materiale care incalca drepturile (de proprietate intelectuala) ale oricarui tert sau care sunt in alt mod ilegale fata de un tert.

Lege aplicabila si jurisdictie

Acesti Termeni de utilizare sunt reglementati exclusiv de legislatia Romaniei. Toate litigiile aparute in legatura cu prezentii Termeni de utilizare, inclusiv litigiile privind existenta si validitatea acestora, vor fi inaintate instantelor competente din Romania , cu exceptia prevederilor legale obligatorii contrare.