Despre noi 1

Frumusețea ca stil de viață

Lumea are nevoie de frumusețe. Fără frumusețe, viața ar fi tristă, poate chiar fără sens. Noi nu ne imaginăm cum ar arăta o lume fără ea – în natură, pe chipuri sau în suflete, frumusețea face parte din lucrurile importante. Oamenii zâmbesc când văd frumusețea, pentru că ea oferă un strop în plus de fericire. Frumusețea este antidepresiv în concentrație mare.

Beauty Factory s-a născut din dorința de a aduce și mai multă frumusețe în lume. Dincolo de magia pe care o emană, frumusețea e “materia” noastră preferată, pe care am învățat să o analizăm și realist, aflându-i din trucurile ascunse. Fie că este vorba de make-up, fashion, sănătate, etc, Beauty Factory ține pasul cu tot ceea ce înseamnă domeniul beauty.

Vei găsi în paginile noastre tutoriale practice, articole scrise de specialiști în beauty și în domeniile adiacente, sfaturi despre produse cosmetice, precum și cursuri online de make-up. Îți vom arăta de ce frumusețea nu e întotdeauna în ochii privitorului, ci uneori, e doar pură știință și tehnică. Asta nu înseamnă că frumusețea devine artificială – înseamnă că, acceptând dualitatea existentă în lume, bine – rău, frumos – urat, am învățat să ne folosim mintea în slujba frumuseții, pentru a îndepărta haosul (uratul) și a face dreptate frumuseții. În plus, pe lângă sfaturile practice, te vom încuraja să îți găsești propriul stil și să înveți tot ceea ce trebuie pentru a scăpa din corsetul regulilor, pentru ca în final, să îți găsești drumul către propriul suflet, drumul către propria, unica și inconfundabila frumusețe.

REVISTA

CURSURI