Produse pentru îngrijirea părului bărbaților 1
– PR

Indiferent de tunsoarea pe care o purtați, lungă sau scurtă, un aspect îngrijit începe cu părul. De cele mai multe ori, mulți dintre bărbaţi aleg şampoane all-in-one (șampon cu balsam inclus) sau șampoane considerate potrivite în momentul alegerii acestora. Trebuie să știți că utilizarea produselor adecvate vă va oferi un rezultat vizibil în scurt timp.

Şamponul

Alegerea potrivită a şamponului este primul pas pentru a avea un păr sănătos. Încercaţi să alegeţi un şampon destinat nevoilor dumneavoastră şi mai ales  să alegeţi un şampon cu ingrediente naturale.

Balsamul de păr

Este foarte important să folosiţi balsam dacă părul este aspru. Poate sună neobișnuit, dar există balsam special pentru părul bărbaților. Acesta contribuie la hidratarea părului ceea ce face coafarea să fie mai ușoară.

Masca pentru păr

După spălare este recomandat să folosiţi o mască pentru întărirea firului de păr în cazul în care acesta este degradat, iar dacă părul este deshidratat încercaţi o mască hrănitoare hidratantă.

Produsele de styling

Pentru aranjarea părului este bine să încercaţi creme sau ceară profesională pentru a degrada cât mai puţin părul. De asemenea, este recomandat ca nivelul de fixare a acestora să nu fie prea mare pentru a nu da un aspect neplăcut părului. Puteţi folosi puţin fixativ, pulverizat de la distanţă pentru evitarea aspectului de păr murdar.

Pieptănarea

Alegea potrivită a pieptănului este importantă! Folosiţi un pieptăn cu dinții drepți şi de asemenea aveţi grijă să nu vă pieptănaţi părul când este ud deoarece riscați să îl rupeţi.

Apa fierbinte

Apa fierbinte din păcate deteriorează firul de păr foarte mult, în consecință vă recomandăm să folosiţi apă călduţă.

Produsele utilizate pentru acest ritual de îngrijire sunt diverse. Un aspect de luat în considerare este acela al dinamicii fiecărui tip de persoană. Încercați să cereți părerea unui specialist în alegerea potrivită a produselor în funcție de necesitate, dar mai ales de părul dumneavoastră.

Produse pentru îngrijirea părului bărbaților 2

Produse pentru îngrijirea părului bărbaților 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont