Mituri despre căderea părului 1
– Professional Hair Stylist

Ne luptăm zilnic cu căderea părului, însă de cele mai multe ori avem impresia că acesta cade din anumite motive. Ei bine, haideți să spulberăm câteva mituri despre căderea părului :

Șamponarea excesivă

De fiecare dată când vă spălați părul, probabil aveți impresia că acesta cade din cauza șamponării excesive sau a spălatului în sine. Trebuie să știm că în timpul spălării sau imediat după spălare, firele care cad sunt de fapt firele moarte care urmau să cadă indiferent de situație .

Părul devine mai gros după tundere

Nu este adevărat! Este doar o impresie deoarece după tuns, părul este aranjat și coafat, din această cauză avem părerea greșită că acesta devine mai gros.

Vopsirea

Când colorăm firul de păr și nu de la rădăcină , acesta va fi afectat dar nu în măsura în care să cadă.

Pieptănarea

Când ne pieptănăm părul și vedem peria plină de păr trebuie să înțelegem faptul că acelea sunt firele de păr moarte care cad în fiecare zi. Din cauza faptului că vedem multe dintr-o dată ne speriem, însă este cât se poate de normal.

În medie pierdem aproximativ 150 de fire de păr pe zi, însă în același timp se vor regenera altele. Este un proces natural. Este un fapt real că ne cad mai multe fire de păr dacă suntem stresați, dacă alimentația noastră nu este una chiar sănătoasă sau din cauza diferiților factori externi, însă dacă avem puțină grijă de noi, acele fire de păr se vor regenera.

Mituri despre căderea părului 2

Mituri despre căderea părului 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont