Părul de culoare gri 1
Catalin Manolache – HairDresser

În ultimii ani, a avea părul gri sau grizonat nu mai este o rușine ba mai mult de atât, majoritatea femeilor își doresc să aibă păr gri. De asemenea, nici pentru bărbați nu mai este o problemă atunci când au câteva fire de păr alb sau chiar mai multe, unii dintre ei consideră că este sexy și la modă acest lucru.

Totuși, în cazul în care doriți să vă vopsiți părul în culori gri, trebuie să aveți de 2 ori mai multă grijă de acesta decât înainte, asta datorită faptului că va fi foarte deteriorat.

Primul pas în obținerea culorii gri este decolorarea părului , un proces care poate dura destul de mult timp și care ne distruge părul, însă pentru unele femei merită acest efort. Ceea ce trebuie să știm este că din cauza decolorării, părul nostru se poate degrada foarte tare și de cele mai multe ori pigmentul natural al părului s-ar putea să ne împiedice obținerea culorii dorite.

Ce trebuie să știm atunci când ne vopsim părul în nuanțe de gri ?

– Trebuie să avem grijă mai mare de părul nostru și să folosim măști hrănitoare pentru a-l ajuta

– Putem folosi spray-uri cu SPF ca să îl protejăm de razele soarelui

– Pentru întreținerea culorii trebuie să folosim un șampon special pentru păr gri, de regulă are culoare albastră sau mov

– Din cauza degradării accentuate, este necesar să îl tundem mai des deoarece vârfurile vor părea mai arse și se vor despica

Părul de culoare gri 2

Ce culori de gri putem alege ?

Grafit

Se mai numește : asfalt umed, gri rece sau creion. Această nuanță deosebită se potrivește oricărei lungimi de păr.

Gri închis

Această culoare gotică se potrivește de minune oricărui tip de față și se poate purta indiferent de vârstă.

Gri deschis

Este o nuanță foarte frumoasă dar în același timp este dificil de adaptat. Griul deschis nu este destinat femeilor cu pielea bronzată, dar este ideal pentru fetele cu fața albă.

Gri cenușiu

Este ideal pentru orice tip de față și orice tip de ton al pielii. Este singura nuanță universală de gri.

Aceste nuanțe de gri se potrivesc în orice anotimp și cu siguranță este una dintre culorile preferate ale femeilor, mai mult decât atât, putem obține mult mai multe culori iar cu ajutorul unui șampon nuanțator putem obține nuanțe de roz, mov sau albastru.

Părul de culoare gri 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont