2020 New Year Glam Style 1
– Hair Stylist

New year glam style pentru 2020, in 4 pași simpli.

Noaptea dintre ani este cu siguranță o ocazie în care vrei să arăți cât mai bine cu putință, indiferent unde decizi să petreci. Coafura pe care ți-o prezentăm astăzi este perfectă dacă vrei să impresionezi printr-un look modern dar totodată, sofisticat. Poți să o propui hairstylist-ului tău sau poți încerca să o realizezi singură, cu ajutorul sfaturilor noastre step by step.

Pasul 1 Secționează părul astfel încât să obții o cărare pe o parte, după care alege șuvitele de păr în funcție de cât de groase vrei să fie onduleurile. Aplică fixativ pe fiecare șuviță în parte.

Pasul 2  Ondulează părul cu ajutorul unui ondulator mediu și al unui pieptăn cu codiță și prinde fiecare șuviță cu agrafe, pe forma onduleului.

Pasul 3 Desfă, piaptănă și definește cu fixativ fiecare șuviță în parte. Piaptănă și prinde cu agrafe o parte din păr.

Pasul 4  Completează look-ul cu perluțe pentru păr! Cu ajutorul adezivului pentru gene false (noi am foloșit marca „Kodi”), aplică perluțele pe partea de păr prinsă cu agrafe.

Datorită onduleurilor și părului secționat pe o parte, coafura noastră este una versatilă, potrivită pentru multe fizionomii. Oferă contrast chipului și evidențiază cele mai bune trasături, atrăgând atenția de la eventualele asimetrii! Enjoy!

2020 New Year Glam Style 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont