Holiday Glam 1
Paulina Buldumea – Pro make-up artist & trainer cu experiență de peste 15 ani

Ești pregătită pentru șampanie? Dar pentru a fi centrul atenției? Noi îți propunem un look pentru sărbători, care cu siguranță va seduce, indiferent dacă ți-ai propus să cucerești pe cineva sau doar să te simți bine. Tot ce trebuie să faci este să îți îngrijești din timp tenul și părul, astfel încât machiajul și coafura să arate perfect.

Holiday Glam 2
Holiday Glam 3
Holiday Glam 4

În beauty, sărbătorile ne duc foarte des cu gândul la strălucirea clasică Hollywoodiană a anilor ‘40. Toate se combină într-o atmosferă seducătoare, de poveste: colindele jazzy, decorațiunile sclipitoare, divele impecabile de pe ecrane și mult roșu. E roșul Crăciunului, sau roșul pe care vrei să îl porți pe buze și unghii? E roșul care nu se demodează niciodată, e machiajul clasic care va funcționa întotdeauna, plin de feminitate și bun gust.

Holiday Glam 5

Cu puternice accente pin-up, machiajul pe care l-am realizat astazi accentuează deopotrivă ochii și buzele. Totuși, întreaga compoziție nu ar avea efectul dorit fără un ten îngrijit. Am început prin a hidrata pielea cu un ulei de la Promakeup Lab, după care am aplicat BB Cream-ul de la Kodi Professional nuanta Dark Beige și pudra satinată Hourglass. Dacă credeai că obrajii accentuați cu highlighter sunt un trend contemporan, mai uită-te o data la pozele actrițelor din epoca de aur a Hollywood-ului! Reinterpretând acest trend, am aplicat highlighter de la Kodi Professional nr.05  din belșug pe pomeți, pentru a crea acel wet skin foarte la modă acum. Spre deosebire de anii ‘40, am integrat în machiajul nostru sprâncenele „pufoase”, un alt trend foarte actual, care dă o notă în plus de prospețime și tinerețe întregului look. Ochii i-am accentuat cu mult eyeliner și cu ajutorul unor gene false dese, iar pentru pleoape am folosit fard auriu, în ton cu eleganța clasică. Pentru buze am folosit ruj roșu din belșug marca Louboutin, iar unghiile, lungi și migdalate, le-am pictat în aceeași nuanță de roșu. La final, am accesorizat totul cu perle (un alt element de eleganță clasică) și cu multă șampanie 

Holiday Glam 6

Vrem să strălucim, să fim centrul atenției, ne gândim la pozele pe care urmează să le facem, la ieșirile în oraș cu prietenii sau la petreceri. „În clasic e fantastic”, pentru că ce e clasic nu dă greș niciodată, iar dacă mai adaugi și câte un element din trend-uri, ai reușit să creezi un look irezistibil, care va atrage toate privirile.

Foto: Catalin Muntean @airman.production
Model: Valeria Lungu @valerie.lungu
Make-up: Paulina Buldumea @paulinabuldumea
Hair: Daniela Onică ( Tribute Salon) @tributesalon
Nails: Albinuța Alexandrov @nailsfactorybucuresti
Styling: Check Vintage & More @check_vintage_more

Holiday Glam 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont