Kanekalon pentru păr 1
– Professional Hair Stylist

Kanekalon, denumit inițial fibre modacrilice ușoare (polimer), a fost creat de oamenii de știință japonezi în 1957. Ce au început să facă din acest produs? Covoare, perdele, cuverturi de pat și, abia în anii ‘60, hair stiliștii au inceput sa utilizeze acest material mult mai durabil în fabricarea de extensii și peruci.

Kanekalon pentru păr 2

Popularizare

În anii 70, a fost creat kanekalonul fin și a devenit cel mai popular material pentru peruci. De asemenea, din acest material s-au realizat împletituri false, cozi, șuvițe pe panglici și agrafe de păr.

În anii 80 hair stiliștii au început să folosească kanekalon pentru păr, creând coafuri afro lungi și bogate. Pentru afro americani, da și doamnele extravagante la modă, kanekalon a devenit o componentă importantă a dreadlock-urilor. .

Timp de multe decenii, materialul kanekalon a fost uneori considerat semnul distinctiv al culturilor africane, apoi a început să fie cunoscut în rândul vedetelor, strălucind pe podiumuri și în coafurile fashionistelor.

Kanekalon pentru păr 3

În zilele noastre, firele de kanekalon arată ca părul natural. Are o varietate mare de culori și este conceput din fibră artificială de cea mai înaltă calitate, care imită perfect părul natural. Se poate spăla și peria și nu se încurcă. De asemenea, poate fi tratat termic.

Kanekalon imită perfect structura părului uman

Deoarece conține o substanță de origine organică și anume alge marine. Firele de kanekalon organice sunt foarte ușoare, naturale și durează mult mai mult decât fibrele sintetice convenționale.

În general, kanekalonul pentru păr vă permite să experimentați mult și să creați la maximum o coafură în trend. Cu acest material, vă puteți schimba culoarea și structura părului: de exemplu, o femeie cu părul castaniu și păr drept, poate realiza bucle roz, iar părul negru poate fi completat cu șuvițe strălucitoare sau împletite în stil ombre. Kanekalon, ton pe ton cu aceeasi culoare a părului nostru, este folosit pentru volum suplimentar, pentru a crea o structură corectă a dreadlock-urilor și împletiturilor, precum și pentru treze – extensii de păr pe bandă pentru volum și creșterea în lungime.

Kanekalon pentru păr 4

Avantaje:

  • ușor de pieptănat;
  • mai ușor decât materialele sintetice de pe piață;
  • ușor de adăugat în împletituri;
  • crește perfect lungimea și volumul coafurii;
  • poate fi uscat cu un uscător de păr;
  • materialul este igienic, hipoalergenic și sigur;
  • cu kanekalon, poți schimba radical aspectul și experimenta la nesfârșit.

Dezavantaje:

  • când este ud, kanekalonul devine greu și trage părul natural în jos, astfel poate fi dureros;
  • se usucă greu, iar când este umed are un miros foarte characteristic.
Kanekalon pentru păr 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont