Fardurile de pleoape cremoase sunt divine! Nu ai încercat încă acest tip de produse? Merită să o faci!

De ce sunt recomandate de profesioniști:

Profesioniștii recomandă utilizarea lor pentru fetele cu pielea uscată a pleoapelor, deoarece hrănesc și hidratează suprafața acestora și ascund perfect ridurile fine. Siliconul aflat în compoziția acestor produse netezește eficient suprafața pielii, ascunzând micile imperfecțiuni naturale.

Alte proprietăți ale acestuia sunt prevenirea acumulării fardului în pliul pleoapei și asigurarea durabilității machiajului.

Fardurile cremoase nu vor murdări niciodată tenul pentru că acestea se lipesc cu acuratețe în zona în care sunt aplicate, față de fardurile normale care, fiind prăfoase, vor păta mereu tenul dacă nu sunt utilizate cu atenție.

Ușor de aplicat:

De asemenea, fardurile cremoase în nuanțe deschise vă vor permite să corectați forma ochilor, să adăugați expresivitate feței și să deschideți și să măriți ochii. Pentru machiajul de zi, această opțiune este pur și simplu de neînlocuit!

Desigur, nu toate fetele știu să aplice aceste produse, prin urmare este necesară familiarizarea cu regulile de bază pentru aplicarea lor. Le puteți aplica cu o pensulă, dar cel mai bine veți reuși cu vârful degetelor.

Reguli de aplicare:

Cel mai eficient mod de aplicare este cel cu ajutorul vârfurilor degetelor, deoarece, datorită formulelor speciale, fardurile se topesc de la temperatura corpului. Numai cu ajutorul degetelor le veți putea aplica cât mai uniform și delicat; Nu este recomandat să aplicați fardul cremos pe toată pleoapa.  Folosind buricul degetelor aplicați doar unde este necesar;

Când utilizați aceste produse vă precizăm că nu ar trebui fixate cu produse prăfoase, pudrate. Acest lucru poate duce la o reacție chimică și nu veți obține efectul pe care îl așteptați. Când produsele cremoase și cele prăfoase interacționează, se formează foarte des pliuri inestetice care conduc la un aspect neîngrijit;

Dacă doriți să obțineti un efect radiant, aplicați machiaj pe pleoapa uscată. Veți obține efectul de imitație a pielii umede. Din păcate, un astfel de machiaj nu va rezista un timp îndelungat. El poate fi folosit doar pentru spectacole sau pentru un shooting photo.

În ce situații NU se recomandă utilizarea acestora?

La căldură mare – în cele din urmă fardurile cremoase se topesc. Vara, este indicat să renunțăm la utilizarea acestor produse, pentru că știm cu toții că pleoapele transpiră la căldură;

De asemenea, ar trebui să vă abțineți de la a folosi astfel de produse dacă aveți tenul gras deoarece fardurile se vor șterge rapid.

Atunci când doriți să cumpărați astfel de produse, este important să optați pentru unele de înaltă calitate, deoarece fardurile de pleoapă cremă la costuri mici, este foarte probabil să nu conțină numeroase componente importante care împiedică scurgerea acestora de pe ochi.

Fardurile cremoase 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont