Alexandrov Albinuta - Nail Expert
Albinuța Alexandrov – Nail Artist & Trainer

Manichiura braziliană este considerată cea mai igienică şi cea mai sigura metodă de lucru deoarece această tehnică utilizează doar beţişoare din lemn de portocal.

Este o tehnică foarte sigură pentru că nu implică forfecuţe, ci doar betişoarele de unică folosinţă şi mănuşi speciale cu emulsie.

Această emulsie specială care ajută la  îndepărtarea cuticulelor, conţine :

  • Vitaminele A şi E – care hidratează pielea
  • Uleiuri precum cel de cocos, uleiul de jojoba şi argan – pentru hrănirea şi protejarea pielii
  • Cheratină – oferă rezistenţă unghiilor
  • Uree – stimulează exfolierea celulelor moarte

Această emulsie magică nu doar ajută la îndepărtarea cuticulelor, ci și hidratează foarte bine mâinile clientelor, fiind un răsfăţ pentru acestea. Această tehnică poate fi încercată atât de persoanele care lucrează în domeniu, şi au o experienţă profesională vastă, cât şi de începătoare, ba chiar şi de clientele saloanelor de înfrumusețare, acasă.

Manichiura Braziliană 1

Mănuşile trebuiesc ţinute în jur de 15 minute, iar după ce le daţi jos, în numai 5 minute, cu ajutorul beţişorului de portocal, puteţi îndepărta cuticula. Este recomandat să masaţi mâinile până emulsia intră complet în piele, pentru o hidratare perfectă.

Pe lângă igiena acestei tehnici şi eficacitatea acesteia (o tehnică de 2 ori mai rapidă decât celelalte tehnici) are şi un preţ foarte accesibil şi avantajos!

Manichiura Braziliană 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont