Decolorarea Sprâncenelor 1
– Brow Artist

Decolorarea sprâncenelor este unul dintre cele mai noi trend-uri in materie de sprâncene.

Acest efect se poate obține fie prin decolorare chimică – atunci când putem obține chiar și rezultate extreme, sau prin decolorare mecanica – atunci când obținem sprâncene cu un ton mai deschis decât efectul inițial.

Candidata ideala

Mai exact, această decolorare mecanică este un proces de rărire a sprăncenelor. Clientele potrivite pentru acest tip de serviciu sunt, bineînțeles, clientele care au sprâncene :
– Foarte bogate în fire de păr;
– Întunecate;
– Cu fir de păr gros;
– Cu fire de păr pe toată lungimea sprâncenelor;
– Cu aspect masculin, foarte aspru;
– Au corpul foarte des în raport cu codița și capul sprâncenei.

Arta Sprâncenelor

Decolorarea Sprâncenelor 2

Cum funcționează?

Rărirea este realizată prin smulgerea anumitor fire de păr din sprânceană, mai exact cele mai groase și intense fire de păr, aflate în ultimul stadiu de creștere. Nu se vor pensa firele de păr mici, care urmează să crească.

Regula de Aur în rărire este faptul că niciodată nu vor fi pensate mai multe fire din același loc, pentru a nu determină apariția golurilor în sprâncene. Realizată corect, decolorarea mecanică ajută la deschiderea în culoare cu un ton și obținerea unui efect mult mai luminos al sprâncenelor și al întregii fizionomii, un efect de sprânceană uniformă.

Decolorarea Sprâncenelor 3

Efectul se păstrează până la regenerarea firelor de păr din sprânceană. Ședința de rărire durează un timp mai îndelungat față de o ședință simplă de pensat și poate fi ușor dureroasă pentru clientă, însă rezultatul final este de efect.

Această metodă de decolorare este contraindicată în cazul celor care au sprâncene subțiri, cu goluri, rare.

Decolorarea Sprâncenelor 4

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont