Pentru un produs complex cum este crema de zi cu multivitamine Go Beautiful, nu există unul sau nici măcar top 10 ingrediente bune pentru piele. Sunt mai degrabă zeci, fiecare intrând în câte o categorie (antioxidanţi, emolienţi, foto protectori, etc) şi făcând posibile numeroase combinaţii.

Ăsta e farmecul industriei de SkinCare, dar şi lucrul care o face atât de complexă.

Ce trebuie să conțină o cremă? 6 ingrediente indispensabile 1

Dacă ar fi să aleg 6 ingrediente pentru o cremă de zi, având în vedere că principalul scop al ei trebuie să fie hidratarea, ar fi:

  • Vitamina C – complexul de vitamina C din compoziţia unei creme pentru faţă stimulează producţia de colagen , diminuând semnele de îmbătrânire iar în acelaşi timp corectează petele pigmentare.
  • Vitamina E – beneficiile acestei vitamine ajută la menţinerea hidratării pielii, estompează şi previne ridurile şi nu în ultimul rând previne dar şi estompează arsurile solare.
  • Acidul hialuronic – cel mai căutat ingredient în cremele pentru faţă , are efect de menţinere a pielii hidratate estompând de asemenea şi ridurile.
  • Ulei de migdale dulci – acest ingredient magic, cunoscut încă de pe timpul strămoşilor, are efect de hidratare şi regenerare a pielii.
  • Sodium PCA – este o substanţă vegetală care de asemenea ajută la menţinerea pielii hidratate , de asemenea fiind un bun umectant.
  • Apa de trandafiri – pe lângă mirosul îmbietor, acest îngredient este anti-inflamator, echilibrează excesul de sebum, actionează ca un toner, revitalizând tenul şi ajutându-l să lupte împotriva radicalilor liberi.
Ce trebuie să conțină o cremă? 6 ingrediente indispensabile 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont