Viața ca un pigment de culoare 1
– Make-up artist

„Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.” – Marilyn Monroe

Așa a început pasiunea mea pentru make-up: de la o simplă dorință de a-mi ascunde o cicatrice pe care o purtam pe față, dar care era adânc sădită în suflet. Este ciudat cum un lucru atât de simplu, care de multe ori este considerat superficial, poate să aducă atâta speranța și bucurie.

Țin minte și acum momentul în care am intrat pentru prima oară după accident într-un magazin de make-up…țineam morțiș să-mi ascund cicatricile și eram convinsă că numai un fond de ten, un creion de sprâncene, un rimel și un eyeliner sunt ceea ce am nevoie pentru a mă simți EU din nou. Credeam că acoperindu-mi fața voi uita coșmarul pe care îl trăiam. Dar ce a făcut make-up-ul pentru mine, nu a fost să-mi redea înapoi chipul dorit, ci încrederea în forța mea interioară.

Primul moment în care am ținut pensula și eyeliner-ul în mâna, și cu stangacie am trasat o linie, a fost momentul în care am realizat că, dacă pot să fac asta, nimic nu-mi mai poate sta în cale. Fiecare om este diferit și fiecare dintre noi caută să se simta împlinit, dar numai în momentele cu adevărat grele realizăm că fericirea stă în lucruri mărunte, lucruri care ne dau încredere în noi și ne fac să luptăm pentru ceea ce vrem.

Asta a înseamnat make-up-ul pentru mine: puterea de a merge mai departe.

…Poate o să vi să pară absurd, dar este purul adevăr. Pentru o fată care și-a pierdut 10 degete, faptul că poate să țînă o pensula în mâna și cu ajutorul ei să facă o persoană să zâmbească, este mai important decât voi putea vreodată să exprim în cuvinte.

Încet-încet, dorința de a mă ascunde în spatele unei măști s-a transformat în puterea de a fi eu însămi (cu sau fără make-up pe chip), în voința de a ajuta alte persoane să se accepte și să se iubească pentru ceea ce sunt și de a arata că orice este posibil dacă ești perseverent și muncești pentru ceea ce îți dorești

Viața ca un pigment de culoare 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont