Beauty și astrologie 1
– Astrolog si Autor: "Cum sa ai o relatie plina de iubire", "Cuplurile zodiilor", "Provocarea unei noi vibratii", "Viata vazuta prin ochii unui astrolog"

Deși zodiile nu sunt o știință unanim acceptată, ele ne pot îmbogăți viața cu nenumărate informații prețioase, care ne pot ajuta să ne cunoaștem mai bine și, de ce nu, să ne înfrumusețăm viața cu un pic de magie.  Zodiile vin de pe tărâmul misterios al intuiției și știu secrete nebănuite despre fiecare.

Care sunt culorile tale norocoase ? Cum să te machiezi în funcție de semnul tău astrologic ? Cum poți avea mai mult succes în viața profesională și personală ?

Beauty și astrologie 2

Berbec

Îndrăzneață și plină de personalitate,  ți se potrivește un machiaj pe măsură, debordând de curaj și care să atragă toate privirile. Culorile care îți dau încredere sunt nuanțele calde de roșu, portocaliu și roz.

Ca berbec, vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel de culoare verde, iar succesul profesional va veni mai ușor dacă porți accesorii negre. În dragoste, culoarea ta norocoasă este verde.

Dacă ești rănită, ai nevoie de roșu.

Stilul vestimentar recomandat: îndrăzneț.

Taur

Adori lucrurile de calitate și ești o fire pragmatică. Îți place să îți machiezi ochii în culori metalice, gri, verde, sau marouri.

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel de culoare albastră. Poți  avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii turcoaz, iar culoarea ta în  dragoste este roșu închis, bordo.

Dacă ești rănită ai nevoie de culoarea verde.

Stilul vestimentar recomandat: burghez, fastuos, care să îți pună în evidență gusturile impecabile.

Beauty și astrologie 3
Beauty și astrologie 4

Gemeni

Mereu în pas cu moda și o fire foarte sociabilă, te vei simți bine dacă porți culorile cele mai în vogă și dacă adopți cele mai trăznite trend-uri în materie de machiaj și haine. Nu te panica, îți stă bine orice !

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel alb, gri sau argintiu. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii pastelate, iar culoarea ta în dragoste este negrul.

Când ești rănită, ai nevoie de albastru.

Stilul vestimentar recomandat: în trend.

Rac

Romantica zodiacului, alege un machiaj diafan, care să îți pună în valoare feminitatea și căldura! Nuanțele ideale : roz și piersică.

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel de culoare roșie sau aurie. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii roșii, iar culoarea ta  în dragoste este turcoaz.

Dacă ești rănită, ai nevoie de alb.

Stilul vestimentar recomandat: romantic, feminin.

Beauty și astrologie 5
Beauty și astrologie 6

Leu

Senzualitatea este a doua ta natură și nu te dai înapoi de la un machiaj îndrăzneț, care să te prezinte drept regina oricărui eveniment la care participi. Cu toate astea, nu îți place să foloseșți prea multe produse, pentru că ai destulă încredere în tine. Îți recomandăm să pui accentul pe buze și gene, iar la capitolul culori, încearca auriul și nuanțele iluminatoare.

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel de culoare crem. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii verzi, iar în dragoste te  stimulează în general culorile pastelate.

Dacă ești rănită, ai nevoie de roșu.

Stilul vestimentar recomandat: glamour.

Fecioară

Curat și clasic, pentru că tu ai destulă personalitate pentru a-ți bate capul cu prea mult machiaj ! Desigur, îți place să te aranjezi și ești feminină, dar cel mai potrivit machiaj pentru tine este cel care îți oferă un aspect îngrijit, fără să îți ia prea mult timp. Fond de ten, gene și un lip gloss și ești gata de plecare !

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel de culoare verde. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii turcoaz, iar culoarea ta în dragoste este roșu.

Dacă ești rănită, ai nevoie de crem, maro, nude.

Stilul vestimentar recomandat: office, cu accent pe detalii.

Beauty și astrologie 7
Beauty și astrologie 8

Balanță

Să fie verde sau albastru ? Hai mai bine negru ! Nehotararea ta te face să petreci destul de mult timp în oglindă, dar rezultatul nu dezamăgește niciodată.  Ești o adevărată opera de artă, genul care pare scoasă din cutie oriunde s-ar duce. Nu te mai stresa, ai simțul esteticii în sânge și poți să atragi toate privirile chiar și fără machiaj.

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel indigo. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii geometrice, iar culoarea ta în dragoste este verde.

Dacă ești rănită, ai nevoie tot de culoarea verde.

Stilul vestimentar recomandat: foarte feminin, de divă.

Scorpion

Mister și seducție la puterea a doua; nu poți fii decât tu, femeie scorpion! Ai o privire magnetică, care, bineînțeles, nu are nevoie de machiaj… dar ție îți place să mergi dincolo de orice regulă. Evidențiază-ți ochii cu eyeliner sau cu un machiaj smokey, și vei avea lumea la picioare.

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel de culoare roz sau mov. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii roșii, iar culoarea ta în dragoste este albastru.

Dacă ești rănită, ai nevoie de combinația de culoari negru și roșu.

Stilul vestimentar recomandat: senzual.

Beauty și astrologie 9
Beauty și astrologie 10

Săgetător

Adori aventura și îți place să spui lucrurilor pe nume. Personalitatea ta te poartă în locuri nebănuite, iar programul tău este mereu încărcat, așa că, de obicei, te machiezi simplu. Totuși, ai zile în care te plictisești și de aceea îți recomandăm să încerci trend-uri noi și culori optimiste, care îți vor însenina ziua.

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel de culoare negră. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii crem, maro, iar culoarea ta în dragoste este alb.

Dacă ești rănită, ai nevoie de culoarea mov.

Stilul vestimentar recomandat: sport și glamour.

Capricorn

Deși ești foarte ocupată, nu ieși niciodată din casă nearanjată ! Ca să mai reduci din timpul petrecut în fața oglinzii, încearcă genele false, pe care să le asortezi cu un gloss și un pic de fond de ten și gata, ziua poate începe !

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel turcoaz. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii albastre, iar culoarea ta în dragoste este roșu.

Dacă ești rănită, ai nevoie de culorile negru, gri, verde.

Stilul vestimentar recomandat: office.

Beauty și astrologie 11
Beauty și astrologie 12

Vărsător

Te mândrești cu originalitatea ta și îți place tot ce este ieșit din comun. Nu îți recomandăm un machiaj anume, pentru că ție îți place să încerci cam tot ce este creativ. Te descurci de minune să preiei trend-uri și să le personalizezi.

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel pastelat. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii albe, iar culorile tale în dragoste sunt  maro, crem, nude.

Dacă ești rănită, ai nevoie de albastru marin și turcoaz.

Stilul vestimentar recomandat: autentic, unic.

Pești

Foarte comunicativă și carismatică, femeia pești combină cu succes viața socială, cariera și familia. Sub semnul  intuiției, femeii pești i se potrivesc culorile reci, în special movul, culoarea magiei.

Vei atrage mai mulți bani dacă ai un portofel de culoare roșie. Poți avea succes cu imaginea ta dacă porți accesorii roșii, iar culoarea ta în dragoste este verde.

Dacă ești rănită, ai nevoie de culori pastelate.

Stilul vestimentar recomandat: orice te pune în valoare și este cool.

Beauty și astrologie 13

Lasă-ne un comentariu și spune-ne dacă te regăsești în recomandările astrelor. Suntem foarte curioși să aflăm părerea ta !

Beauty și astrologie 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont