Alegerea coafurii pentru o mireasă depinde foarte mult de nuanța părului, de stilul în care ea dorește să poarte părul și de accesoriile pe care le alege pentru păr.

Trenduri în materie de coafuri de mireasă în 2021 1

În anul 2021 se poartă coafura lejeră, părul cât mai naturală, simplă și doar puțin accesorizată.

  • Ponytail – în acest sezon se poartă coafurile ponytail, o coafură clasică dar de efect, accesorizată cu o diademă sau cu o simplă panglică albă. Părul poate fi ondulat sau drept, depinde de gusturile miresei.
  • Părul împletit – o coadă împletită poate sublinia trăsăturile feței și poate pune rochia în evidență. Chiar dacă pare o coafură relativ ușoară, coada împletită poate fi în diferite stiluri, tehnici și cu siguranță această coafură va rezista întreaga noapte.
  • Stilul Boho – acest stil este caracterizat prin simplitate și naturalețe, părul fiind coafat cu bucle lejere și accesorizat cu flori.
  • Bucle lejere – cea mai bună coafură de nuntă pentru părul lung, bucle lejere și simple, neaccesorizate.
  • Coafurile vintage- Coafurile în stilul anilor ‘20-‘30 ai secolului trecut sunt din nou la modă în rândul mireselor mai ales pentru fetele cu păr scurt.

Trenduri în materie de coafuri de mireasă în 2021 2

Indiferent de stilurile care se poartă, este important ca mireasa să se simtă bine cu coafura pe care o alege, astfel trebuie să aveți în vedere următoarele aspecte:

  • O coafură de mireasă ar trebui să sublinieze demnitatea și să mascheze imperfecțiunile – nu numai că trebuie să sublinieze frumusețea naturală a miresei, ci și să ascundă, din păcate, toate defectele pe care le are toată lumea.
  • Coafura ar trebui să fie confortabilă- la urma urmei, ea trebuie să reziste unor teste destul de serioase. În plus, mireasa nu trebuie să se simtă inconfortabil și să se gândească în permanență la modul în care coafura nu ar trebui să fie.
  • Trebuie să ne pună în evidență – coafura miresei ar trebui să fie în armonie cu toate celelalte elemente ale imaginii, precum: rochia de mireasă și buchetul
Trenduri în materie de coafuri de mireasă în 2021 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont