Volumul natural al părului 1
– Hair Stylist

Știu că ultima dată am tot vorbit de volum și de modalitățile prin care le poti obține.

Astăzi vă vorbesc despre lipsa lui. Da da, ați auzit bine, este un trend să-i spunem așa, lipsa totală a volumului sau mai bine zis volumul natural al părului este de actualitate. Fie că ai părul scurt sau lung, volumul natural și textura “undone” –relaxată, îți va da prospețime și un aspect fresh.

Ce trebuie să faci pentru asta?

În primul rând, acordă o atenție deosebită părului în rutina ta de îngrijire, folosește produsele – șampon, balsam și mască adecvată tipului tău de păr pentru a preveni degradarea și deshidratarea lui. În rutina ta, introduce obligatoriu o protecție termică , aceasta va înveli și proteja cuticula firului de păr împotriva factorilor liberi și a căldurii eliberate de orice aparat de coafat (feon, placă, ondulator).

Volumul natural al părului 2

După spălarea părului și aplicarea pașilor de îngrijire, tamponează ușor părul cu un prosop, apoi aplică o protecție termică și usucă cu feonul. Pentru volum natural, este suficient să usuci dinspre față spre spate, folosind degetele doar pentru a-i da puțină direcție (stânga, dreapta și puțin spre spate)

Asigură-te că părul este uscat, ca apoi să poți folosi placa sau ondulatorul pentru textură.

Împarte părul în 4-6 secțiuni, și lucrează în diferite direcții suvițele, dar fără a insista mult, ca și cum ai face jumătate de buclă. Dacă folosești placa, o poți răsuci din încheietură pentru a obține bucla foarte lejeră.

Folosește un spray pentru textură și desfă cu mâinile toată textura. La final puțin fixativ pentru a netezi din firele rebele și a fixa coafura.

Volumul natural al părului 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont