Care este diferenţa dintre botox şi laminarea genelor? 1
Lash and Brow Artist & Trainer

Fiecare femeie visează să aibă genele generoase, lungi şi strălucitoare. De aceea, astăzi, serviciile precum laminarea și botoxul genelor sunt atât de populare şi în trend. Aceste proceduri cosmetice sunt efectuate pentru a îmbunătăți aspectul și starea genelor. Trebuie remarcat faptul că aceste proceduri sunt independente. În același timp, artiştii în domeniu le combină adesea pentru a obține un efect maxim.

Laminarea genelor este o procedură în timpul căreia, cu ajutorul unor produse speciale, genele naturale devin mai expresive și se lungesc vizual.

Pentru a obține rezultatul dorit, genele sunt curăţate cu un degresant, apoi sunt fixate pe rolele de dimensiunea dorită. După aceea, produsele de laminare sunt aplicate în etape, iar dacă clienta doreşte se pot vopsi în timpul procedurii. Efectul de curling persistă după somn și spălare. De asemenea, laminarea separă toate firele de păr, chiar și cele mai subțiri și cele mai scurte, astfel încât genele să nu arate lipicioase.

Procedura de laminare a genelor nu deteriorează firele de păr dacă este efectuată corect și dacă se respectă recomandările producătorilor. Intervalul dintre proceduri trebuie să fie de cel puțin o lună sau o lună jumătate.

Botoxul este o procedură concepută pentru a restabili structura genelor și a le proteja de mediul extern. Acest tratament previne ruperea părului și promovează creșterea sănătoasă a firelor. Are ca scop restabilirea structurii genelor și creșterea volumului acestora, iar rezultatul poate fi comparat cu efectul rimelului volumetric.

Care este diferenţa dintre botox şi laminarea genelor? 2

Trebuie remarcat faptul că această procedură nu are nicio legătură cu botoxul care se injectează sub piele.

Botoxul pentru gene implică aplicarea unui preparat bazat pe:

  • vitaminele grupelor A, B, E și P;
  • pantenol;
  • acid hialuronic.

Comparând cele două proceduri, botoxul şi laminarea, ar trebui să determinați caracteristicile ambelor tehnici. Oamenii tind să creadă că procedurile sunt la fel, însă diferă.

O diferenţă majoră între cele două, variază datorită formulei acestora. Baza formulei în laminare este keratina, aceasta este proteina care constituie 95% din genele noastre.

În ceea ce priveşte botoxul, compoziția de îngrijire umple golurile din structura genelor, împiedicându-le să se rupă, adăugând volum genelor. Botoxul pentru gene conține și keratină, dar într-o concentrație mai mică comparativ cu keratina din laminare.

O altă diferenţă între cele două proceduri este costul acestora, procedura în care se aplică botoxul este mai scumpă deoarece acesta conţine mai multe substanţe în compoziţia sa, astfel este şi mai scump produsul.

Care este diferenţa dintre botox şi laminarea genelor? 3

Trebuie adăugat că botoxul are mai multe avantaje semnificative față de laminare:

  • imediat după botox, vă puteţi duce la saună și piscină;
  • după efectuarea botoxului pentru gene, machiajul poate fi îndepărtat cu orice produs cosmetic;
  • după botox, puteţi dormi pe pernă cu fața în jos, fără a afecta genele.

Cu toate acestea, specialiştii preferă să combine aceste două proceduri pentru un efect mai lung şi mai puternic asupra genelor. Deoarece procedurile conţin substanţe diferite, nu afectează genele, astfel pot fi combinate.

Botoxul de regulă se încălzeşte înaintea aplicării şi în timpul laminării, acesta aplicându-se înainte de aplicarea keratinei.

Care este diferenţa dintre botox şi laminarea genelor? 4

One Reply to “VIDEO: Cel mai cool look al sezonului – Elena Harabagiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont