În ultimii ani, Halloween-ul a devenit o sărbătoare iubită şi de către români. Toate fetele vor să îşi realizeze un machiaj tematic, atât make-up artiştii cât şi iubitoarele de make-up.

Se ştie, însă, că produsele de machiaj prostetic sunt destul de costisitoare, iar pentru o singură zi din an, nu merită să irosiţi banii pe aceste produse. Putem înlocui o mare parte din produsele profesionale de prostetică, cu produse pe care le găsim în casă şi de ce nu, în trusa noastră de machiaj.

1. Sângele fals

Orice machiaj de Halloween este incomplet dacă nu este adăugat puţin sânge fals. Puteţi înlocui foarte uşor sângele fals din comerţ, cu sânge fals “gătit acasă”. Iată câteva idei :

  • Amestecaţi sirop de porumb, pudră de cacao, amidon de porumb şi colorant roşu. Le puteţi amesteca într-un blender pentru a vă asigura că toate ingredientele au fost amestecate corespunzător. Intensitatea culorii o puteţi da din adăugarea colorantului şi a pudrei de cacao deoarece acestea vor mai închide culoarea amestecului. Pentru vâscozitate mai mare, adăugaţi mai mult sirop.
  • Aveţi nevoie de miere, colorant alimentar roşu şi albastru. Adăugaţi în miere câteva picături de colorant roşu şi amestecaţi – veţi obţine un sânge deschis la culoare şi vâscos. Dacă doriţi ca acesta să aibă o culoare mai reală, adăugaţi o picătură de colorant alimentar albastru, astfel veţi obţine un sânge mai închis la culoare. Mare atenţie atunci când adăugaţi colorantul, deoarece acesta poate fi foarte concentrat.
  • Amestecaţi făină cu apă călduţă până când aceasta se omogenizează, apoi adăugaţi colorant alimentar roşu. Veţi obţine un sânge vâscos.

Pentru un efect mai real, puteţi adăuga zaţ de cafea peste sânge, astfel va avea efectul de sânge închegat.

Cum realizăm un machiaj de Halloween cu produse normale? 1

2. Latexul

Latexul este un produs pe bază de cauciuc şi este destul de costisitor deoarece se găseşte de regulă în cantităţi foarte mari. Dacă ai nevoie de latex pentru o rană mică, atunci îl poţi înlocui cu lipici de gene. De regulă lipiciul de gene este compus pe bază de latex, astfel în cantităţi mai mari poate înlocui acest produs. Metoda de realizare a unei răni este aceeaşi doar că înlocuim latexul, cu lipici de gene. Singura problemă care intervine în acest caz este că se va consuma destul de mult lipici.

Cum realizăm un machiaj de Halloween cu produse normale? 2

3. Kit de vânătăi

La fel ca celelalte produse, kitul de vânătăi este destul de scump. Acesta este format din produse cremoase cu anumite culori specifice unei vânătăi. Puteţi înlocui acest kit cu farduri de machiaj normale deoarece dacă știi puţină colorimetrie, vei obţine o vânătaie excelentă şi prin aplicarea fardului. Ai nevoie de culori precum: mov, galben, verde, roşu închis şi albastru.

Bineînţeles, puteţi folosi şi acuarele pentru faţă, acestea fiind cremoase vă vor ajuta mai mult în realizarea vânătăii.

Vă puteţi crea astfel un machiaj de Halloween reuşit doar cu câteva produse înlocuitoare, care sunt mai ieftine sau pe care le găsiţi în casă. Ai nevoie doar de multă imaginaţie pentru un look demenţial de Halloween.

Cum realizăm un machiaj de Halloween cu produse normale? 3

One Reply to “VIDEO: Cel mai cool look al sezonului – Elena Harabagiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont