Culori 1
– Professional Hair Stylist

Un păr frumos întoarce întotdeauna privirile și te pune în evidență, fiind precum o carte de vizită oriunde te duci.

Dintre toate aspectele pe care trebuie să le bifeze un păr frumos, sănătatea este cel mai important. Abia după ce îndeplinești această condiție, te poți gândi să îți colorezi părul (mai ales dacă nu ai fire albe). Un păr sănătos este cu atât mai important atunci când optezi pentru culori excentrice, precum roșul puternic, albastrul, rozul, verdele, etc. În urmă cu câțiva ani, aceste culori erau rare, dar astăzi au devenit mainstream și din păcate nu sunt mereu alese corespunzător.

Înainte de a alege o culoare diferită de cea pe care o ai de la natură, trebuie să ții cont dacă aceasta se potrivește cu tenul și ochii tăi, dar și cu personalitatea, jobul sau stilul vestimentar. Este de preferat să alegi o culoare care să te pună în valoare, decât una care este în trend, dar nu te avantajează.

Recomandarea mea : dacă vrei o culoare foarte diferită de cea naturală, mergi la un salon profesionist ! Teoretic, nu este dificil să te vopsești singură, dar practic, nu vei reuși niciodată să obții acasă aceleași rezultate ca la salon, mai ales în cazul culorilor excentrice. De exemplu, pentru a obține o culoare frumoasă, curată, trebuie să ai o bază foarte deschisă și știm foarte bine cât de ușor este să ne ardem părul prin decolorare. Un profesionist va știi ce produse să folosească, cum și în ce cantități să le aplice, ce este recomandat tipului tău de păr, etc.

Culori 2
Culori 3

Indiferent de alegerea ta, iată câteva aspecte de care tu și stilistul tău trebuie să țineți cont pentru a obține o culoare frumoasă

  • Armonizează culoarea cu tunsoarea.
  • Ține cont de cât de sănătos e părul și de nivelul de hidratarea.  Ideal este să lucrezi pe un par care nu a mai fost vopsit în prealabil.
  • Dacă părul a fost vopsit și decolorat de multe ori înainte este foarte dificil de obținut acel fond curat despre care vorbeam și riști ca rezultatul final să fie o culoare neuniformă, pătată.
  • Personal, nu recomand ca acest tip de culori să fie puse la rădăcina, pentru că nu arată bine, mai ales după ce crește părul. Eu las de obicei 1 cm de la rădăcină și decolorez prin șuvițe țesute, sau decolorare back to back în folie.
  • Alege culoarea împreună cu stilistul și asigura-te că poți să revii la salon pentru întreținere, pentru că acest tip de culori nu pot fi bine întreținute acasă.
  • De asemenea, ține minte că acest tip de culori (verde, albastru, roz, etc)  ies cel mai greu din par, deci ar fi bine să nu îți dorești prea curând o nouă schimbare de look.

Stay beautiful !

Culori 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont