Trend-uri 2020 cu Dorina Bulgaru 1
– Hair Stylist

În ceea ce privește coafurile pentru ocazii speciale și mirese, 2020 marchează reîntoarcerea la naturalețe.  Va fi anul hairstyl-urilor lejere, care nu îngrădesc mișcarea și te fac să te simți liberă și degajată.

Chiar dacă în continuare vom integra în coafurile noastre și cocul, asta nu înseamnă că trebuie să ne gândim la acel tip de coc foarte rigid, cu multe bucle și linii definite.  Dimpotrivă, anul acesta vom întâlni un tip de coc „reinventat”.

Cum pot obține coafuri lejere și naturale?

 Renunță la produsele care încarcă firul de par și la buclele de tip clasic. Uită de volumul exagerat, de tapaj și orice alt „truc” care rigidizează. Rezultatul urmărit este simplitatea și rafinamentul natural. Folosește produse care nu lasă urme, cum ar fi un fixativ lejer, o cremă pentru definirea texturii sau, de ce nu, un spray pentru luciu. Folosite corespunzător, aceste produse ar trebui să fie suficiente pentru a obține o coafură rezistentă.

Da pentru accesorii! Dacă în urmă cu ceva timp te-aș fi sfătuit să treci peste acest pas, oferta actuală se remarcă prin rafinament și simplitate, deci ar trebui să ai de unde alege.  Uneori o agrafă simplă poate evidenția întreaga cofură.

Trend-uri 2020 cu Dorina Bulgaru 2
Trend-uri 2020 cu Dorina Bulgaru 3

Ca sfat final și atemporal: ai grijă la comunicarea cu clientele și cu restul echipei! Pentru a evita neînțelegerile, explică cu răbdare și exemplifică prin poze, ce tip de coafură propui. Majoritatea clientelor au deja în minte o imagine a look-ului final, pe care de obicei și-au creat-o cu ajutorul pozelor găsite pe internet. Din păcate, nu întotdeauna coafura dorită este cea potrivită pentru fizionomia și stilul clientei. Nu uita de comunicarea cu restul echipei! Coafura trebuie să fie întotdeauna în armonie cu restul look-ului, doar așa vei avea parte de un rezultat final fără cusur.

Vă pup cu drag,

Dorina

Trend-uri 2020 cu Dorina Bulgaru 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont