Design step by step 1
– Nail Artist

Design-ul, reconstrucția, și realizarea desenelor complexe pe unghii este la modă, aceste proceduri devenind din ce în ce mai solicitate și utilizate la scară largă în saloanele de înfrumusețare. Se poate considera artă! Nail artiștii pictează tablouri pe unghiuțele noastre!

Colorarea unghiilor este cunoscută din cele mai vechi timpuri. Originea exactă a procedurilor de îngrijire a unghiilor nu este cunoscută, acestea au apărut în toată lumea în diferite părți concomitent.

În Egiptul Antic, femeile și-au vopsit unghiile cu henna pentru a releva statutul social și propria lor seducție.

Arta unghiilor nu a fost folosită mereu în forma în care este cunoscută pe scară largă în timpul nostru. Cele mai vechi informații despre apariția acestei manifestări aparțin Imperiului Inca, iar acest, deși nu a fost prezent pentru mult timp (1438-1533), a reprezentat unul dintre cele mai mari state din America de Sud.

Incașii și-au decorat unghiile cu imagini ale unui vultur.

Design-ul unghiilor este un mod de a-ți crea propria idenditate, atât fetele tinere cât și doamnele optează pentru pictura pe unghii, în special de sărbători când putem transforma peisajul frumos de afară în propriul tablou pe unghii.

Iată câteva idei de creare a unui design la modă pentru anotimpul rece:

Design step by step 2

Design step by step 3

Design step by step 4

Design step by step 5

Design step by step 6

Design step by step 7

Design step by step 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont