KODI PROFESSIONAL ROMANIA @kodi_professional_romania

Dacă un machiaj nu rezistă fără bază, atunci trebuie să știm că nici unghiile nu rezistă fără o bază, însă aici diferența este în pregătirea unghiei, iar înainte de aplicarea bazei este necesar să folosim un primer special.

Primerul este de regulă un produs lichid care curăță, degresează, usucă placa unghială. Un strat dintr-o astfel de bază îmbunătățește aderența la gel sau acryl și în același timp, protejează unghia de efectele componentelor chimice.

De asemenea, previne îngălbenirea, delaminarea plăcii unghiei, apariția fisurilor și previne pătrunderea microorganismelor care provoacă ciuperci. Una dintre proprietățile importante este că acesta se aplică înainte de aplicarea gelului pentru a spori aderența. Adică, în termeni simpli, aceasta este „bandă cu două fețe” între placa de unghii și gel. Face unghiile mai aspre, mai poroase.

Primerul pentru unghii 1

Există mai multe tipuri de primer :

  • Cu acid – conține o substanță toxică ce este utilizată pentru construirea cu gelpoligel și acryl . Conține 80% acid metacrilic. Primerul acționează pe suprafața plăcii unghiei: solzii se ridică și aderă la materialul de acumulare. Acest proces asigură o legătură puternică și durabilă.  Dacă este utilizat în mod necorespunzător, poate provoca arsuri și poate perturba structura plăcii unghiei.
  • Fără acid– denumirea în sine sugerează că acest primer nu conține acizi, prin urmare este sigur. Degresează perfect și nu modifică nivelul pH-ului. Potrivit pentru unghiile subțiri, problematice și sensibile. Acest primer este recomandat pentru oja semipermanentă.   Prin urmare, este ideal atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.
  • Bonder este, de asemenea, utilizat pentru a pregăti unghiile pentru manichiură. Acest produs nu este la fel ca un primer obișnuit, deși sarcinile celor două produse sunt foarte similare. Bonder îmbunătățește, de asemenea, legătura cu gelul și în același timp îndeplinește funcții de protecție. Pe suprafața unghiei, formează un strat lipicios, care este uscat sub razele UV într-o lampă, la fel ca oja semipermanentă.

Primerul pentru unghii 2

Caracteristicile utilizării unui primer:

  • Nu este necesară lampă UV sau LED pentru a usca primerul
  • Primerul se aplică pe unghiile naturale, după aplicarea  deshidratoruluiși înainte de  stratul de bază .
Primerul pentru unghii 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont