Oja de unghii Halal oferă permeabilitate unghiilor și este certificată pentru Orientul Mijlociu.

Răspunzând nevoilor iubitoarelor de ojă, această nouă marcă de lac de unghii se adresează femeilor care acum se pot bucura să o poarte fără limitări.

Cum funcționează oja Halal?

BCI Group a dezvoltat soluția pentru a satisface nevoile rugăciunii islamice și a abluției (wudu), care este procedura de spălare a anumitor părți ale corpului înainte de rugăciune. În timpul acestei rugăciuni, femeile sunt obligate să-și scoată oja înainte de fiecare rugăciune de cinci ori pe zi pentru a se asigura că apa le poate atinge pielea. Astfel, purtând această ojă, femeile nu trebuie să mai îndepărteze de fiecare dată acest produs, si astfel oja nu se descuamează la contact cu apa.

Culorile ojelor pentru unghii ale brandului 786 Cosmetics sunt inspirate din orașele de pe tot globul. De la Cordoba, Spania până la Agra, India, veți găsi oje inspirate din frumusețea din jurul nostru.

Halal gel polish 1

De asemenea, brandul 786 Cosmetics, oferă produse de înfrumusețare care sunt incluzive și concepute pentru ca toți să se bucure, indiferent de convingerile spirituale sau etice. Oja de unghii halal premium permite tuturor să aibă unghii sănătoase și frumoase, în culori care complimentează toate tonurile de piele.

Vegan și cruelty free

Aceste produse sunt de asemenea vegane și cruelty free, certificate de către PETA, iar aceste produse de unghii nu conțin substanțe de origine animală și nu sunt testate pe animale.

Marca de lac de unghii numită „H” de către grupul BCI, oferă o permeabilitate mai mare la apă, care permite trecerea apei către unghii, oja certificată halal este echipată cu îngrijire pentru mâinile și picioarele Nailaholics cu permisivitate religioasă și accesibilitate.

Kawthar Makahlah Al Shamsi, fondatorul BCI Group, a declarat: „Suntem excepțional de mulțumiți de această lansare nouă în Emiratele Arabe Unite. Oja Emirati va adăuga acum o notă de vibrație manichiurii de rutină a femeilor, care poate rămâne pe unghie atâta timp cât doresc”.

Halal gel polish 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont