Imaginea unei femei contează întotdeauna, iar cele mai mici detalii chiar fac diferența! Manichiura unei femei trebuie să fie impecabilă, să fie în acord cu tendințele și mai ales cu ceea ce i se potrivește.

Nu contează dacă ești femeie de afaceri, studentă sau mămica gospodină – în orice caz, o manichiură elegantă și în tendințe trebuie să-ți întregească stilul.

Trenduri 2021 – Nails 1

Naturalețea și simplitatea unghiilor va fi la modă în 2021, iar cel mai important lucru este armonia designului unghiilor cu imaginea aleasă în ansamblu. Atât unghiile scurte, cât și cele lungi vor fi în trend.

De asemenea, nu lipsesc nici desenele uimitoare cu flori, păsări sau modele abstracte care vor fi cele mai bune soluții pentru o manichiură spectaculoasă în 2021.

Trenduri 2021 – Nails 2

Trenduri 2021 – Nails 3

Trenduri 2021 – Nails 4

Noutățile în materie de aspectul unghiilor în 2021 sunt de neconceput fără desene, indiferent de stilul lor- profesional sau nonconformist:

  • Piercing-ul pe unghii – acum câțiva ani, nail artiștii au promovat acest design neobișnuit. Noutatea șocantă nu a fost întâmpinată cu multă căldură și se părea că această tendință fusese uitată.
  • Folia – acest material decorativ este un ajutor versatil și de mare efect! Este potrivit pentru manichiura nude și poate fi combinată și cu pietre.
  • Flori uscate – dacă îți place natura, cu siguranță vei opta pentru adăugarea florilor uscate în construcția unghiilor.
  • Sclipiciul – dacă îți place sclipiciul, anul acesta vei avea ocazia de a-l purta pe tot parcursul anului deoarece a revenit printre preferințe.
  • Unghii ”jelly” / ”glass nails” – gelul transparent colorat a fost testat pentru prima dată acum 2 ani, iar astăzi această tendință câștigă din nou inimile noastre. Acestea au un impact vizual interesant și sunt transparente indiferent de culoarea lor.
  • Bulinele – revin la modă completând orice manichiură clasică.

Trenduri 2021 – Nails 5

Trenduri 2021 – Nails 6

Trenduri 2021 – Nails 7

Forme în trend

  • Migdală – pentru o manichiură clasică și elegantă, alegeți o „migdală” grațioasă.
  • Pătrat teșit – numită și forma de ruj. Unghiile „ruj” au cucerit masiv rețelele de socializare.
Trenduri 2021 – Nails 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont