Dincolo de brand by Ana-Maria Turcanu 1
– Professional Make-up Artist & Trainer

Dincolo de brand: De lux vs. comerciale.

Branduri de lux precum MAC , Benefit, Estée Lauder etc, și -au clădit renumele pe calitate, dar și pe prețurile ridicate, care lasă impresia că ar oferi mai mult decât brand-urile mai prietenoase cu buzunarul. Acest lucru nu este întotdeauna valabil! Pe piață există numeroase variante accesibile ca preț, care nu lasă de dorit în ceea ce privește calitatea. Care sunt acestea ? Ana-Maria Turcanu Make Up Artist & Trainer ne-a făcut listă cu cele mai tari produse de lux, precum și alternativele lor la un preț cool. Enjoy!

NARS Motu Tane Face Palette și Sleek Face Form Palette

Nu mulți makeup artiști vor recunoaște că secretul lor, atunci când nu au la îndemână „NARS Motu Tane Face Palette”, este „Sleek Face Form Palette”, una dintre paletele best-seller pentru sculptarea corectă a pomeților.

 • null

  NARS Motu Tane Face Palette

VS

 • null

  Sleek Face Form Palette

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation vs. L’Oreal True Match Foundation

Lancôme ne impresionează mereu cu formulele catifelate ale fondurilor de ten, însă pentru un buget mai mic, găsim formula ideală în fondul de ten „True Match”, ușor de uniformizat și cu un finisaj natural, perfect pentru toate tipurile de ten.

 • null

  Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation

VS

 • null

  L’Oreal True Match Foundation

Natasha Denona Metropolis Palette vs. MakeUp Professional Grande Palette

Visul oricărui makeup artist este să lucreze cu farduri cremoase, foarte pigmentate, dar ușor de estompat. Însa dacă prețul paletelor „Natasha Denona” ți se pare piperat, investește cu încredere în „Grande Palette” de la „Makeup Professional”, care te va surprinde cu versatilitatea și calitatea fardurilor sale.

 • null

  Natasha Denona Metropolis Palette

VS

 • null

  MakeUp Professional Grande Palette

La Mer The Powder vs. Bourjois Poudre de Riz de Java

Pentru o rezistență sporită a machiajului, dar și pentru estomparea porilor dilatați, avem nevoie de o pudră care să fixeze toate formulele cremoase de pe ten. „La Mer The Powder” este una dintre cele mai luxoase pudre care poate îndeplini acest rol, însă pentru același rezultat și cu aceeași finețe, te poți bucura de „Bourjois Poudre de Riz de Java” la un preț de 10 ori mai mic.

 • null

  La Mer The Powder

VS

 • null

  Bourjois Poudre de Riz de Java

Fenty Beauty Gloss Bomb vs. Gosh Lip Oil Crystal Star

Se poartă din nou buzele “juicy”, realizabile cu ajutorul unui gloss delicios, care să se așeze confortabil pe buzele tale, fără să rămână lipicios. „Gloss Bomb de la Fenty Beauty” a ajuns rapid pe buzele și în inimile purtătoarelor, tocmai datorită acestor calități, dar asta și pentru că mulți încă nu știu că la un preț mai mic, însă cu aceleași particule fine de glitter, „Lip Oil Crystal Star de la Gosh” are același efect și în plus, îți îngrijește buzele pe toată perioada purtării.

 • null

  Fenty Beauty Gloss Bomb

VS

 • null

  Gosh Lip Oil Crystal Star

Dincolo de brand by Ana-Maria Turcanu 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont