Genele false și tot ce trebuie să știi despre ele 1
– Lash Artist (Mink Lash)

Orice femeie își dorește o privire frumos conturată și seducătoare și știm foarte bine, genele contribuie mult la crearea acestui efect. Dacă nu ești pe deplin mulțumită de genele tale sau de efectul obținut doar cu mascara, dacă genele tale sunt prea scurte sau dacă nu sunt suficient de dese, atunci genele false pot fi o opțiune excelentă! Iar dacă vorbim despre machiajul profesional, atunci cu siguranță pot spune că genele false au devenit un „must have”, fară de care rezultatul nu ar fi la fel de spectaculos.

Ce tipuri de gene false există?

Cele 3 tipuri principale de gene false sunt: genele pe bandă, genele mănunchiuri (buchețele) și extensiile de gene. Primele două tipuri, bandă și mănunchiuri, sunt folosite în special de make-up artiști, dar cu puțină îndemânare, se pot aplica și acasă. Lucrurile se schimbă în cazul extensiilor, pentru care este obligatoriu să mergi la un profesionist pentru a ți le aplica.
Înainte de a cumpăra și utiliza genele false, este important să cunoști diferențele dintre opțiunile disponibile – pentru că vei găsi o varietate mare de stiluri, dimensiuni și tipuri de gene false.

Ce tipuri de gene bandă există? Genele bandă se împart în 3 categorii:

1. Genele bandă clasice

Credeți sau nu, prețul acestora variază între 10-25 LEI, în funcție de materialul din care sunt confecționate, brand și calitate. În ceea ce privește calitatea, genele pot fi din plastic, păr uman („human hair”) sau fibre sintetice (fibrele sintetice au un aspect mult mai natural și arată mult mai bine decât cele din păr uman sau plastic), cu benzi din plastic sau silicon. Acest tip de gene se poate reutiliza, având o durată de viață mai mare dacă sunt bine îngrijite.

MINK LASH a lansat luna aceasta prima colecție de gene clasice, ”Flawless Collection”, confecționate manual, din fibre sintetice, pe care le poți achiziționa la un preț special, cu reducere de 30%.

Genele false și tot ce trebuie să știi despre ele 2
Flawless Collection

2. Genele care imită firele de păr de nurcă (Faux Mink Lashes)

Dacă nu ești adepta genelor din păr de nurcă natural, poți încerca genele imitație de păr de nurcă. Apărute în ultimii ani pe piață, genele tip imitatie sunt confecționate din fibre fine, foarte asemanătoare cu firele naturale de păr de nurcă. Sunt ideale dacă participi la un evenimentl special, garantând un efect spectaculos, care justifică investiția. În funcție de brand și calitate, prețul unei perechi variază între 30-95 LEI. Nu vei regrata alegerea făcută, chiar dacă intenționezi să le porți o singură dată! Concepute special pentru look-uri extravagante, pentru evenimente în care vrei să arăți perfect, acest tip de gene false nu te va dezamăgi. În plus, sunt mai confortabile, au aspect natural, și pot fi refolosite de pana la 20 de ori.

3. Genele din păr de nurcă (Mink Lashes)

În topul categoriei se află genele din păr de nurcă 100% natural, pe care le poartă de obicei vedetele sau femeile care sunt dispuse să investeasca pentru a arăta spectaculos. Confecționate manual, acest tip de gene au banda din fibre de bumbac și o rezistență de până la 30 de reaplicari. Prețul variază între 100-155 LEI, în funcție de model.

Genele false și tot ce trebuie să știi despre ele 3
Luxury Flare Clusters

Genele mănuchiuri

Asemănătoare extensiilor de gene, genele mănuchiuri sunt mai ușor de aplicat decât genele tip bandă și iți oferă în plus avantajul de a-ți putea personaliza look-ul. Le poți aplica după bunul plac, pe toată lungimea ochiului, sau doar la coada acestuia. Prețul variază în funcție de brand, între 10- 100 lei cutia.

Cum alegi modelul de gene în funcție de tipul ochilor:

Ochii adânciți

Dacă ai ochii descendenți, îți recomand de asemenea folosirea unei perechi de gene false cu fire de păr mai lungi spre exterior,care oferă colțurilor externe efect de lifting.

Ochii asiatici

Ochilor de tip asiatic li se potrivesc genele false cu formă rotunjită, care oferă efect de mărire a ochilor și creează dimensiune.

Ochii cu pleoape căzute

Daca ai pleoapele căzute, încearcă o pereche de gene false cu banda rotunjită și firele de păr mai lungi în centrul benzii, care vor oferi efect de mărire și îți vor pune în evidență ochii.

Genele false și tot ce trebuie să știi despre ele 4

Ochii proeminenți

Optează pentru o pereche de gene cât mai naturale, care îți va evidenția ochii fără a exagera.

Ochii rotunzi

Ochilor rotunzi li se potrivesc genele false cu firele de păr mai lungi în colțul exterior, care vor crea iluzia formei migdalate, considerată ideală.

Ochii mici

Daca ai ochii mici, alege o pereche de gene false cu banda rotundă și cu firele de păr mai lungi în mijlocul benzii, model care va contribui vizibil la crearea efectului de mărire a ochilor.

Genele false, această minunată invenție a lumii moderne care a îmbunătățit aspectul și totodata, viața multor femei, sunt astăzi mai populare și mai diverse decât am fi putut spera.

Tu folosești gene false?

Genele false și tot ce trebuie să știi despre ele 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont