Îngrijirea bărbii 1
– PR

#Îngrijirea bărbii by Denis Radu

Am acumulat o experiență de peste 20 de ani testând diverse produse și terapii de care&beauty pentru bărbați. În majoritatea timpului colaborez cu specialiști de la care am avut foarte multe de învățat, iar în cele ce urmează vă voi prezenta tips-uri în materie de beauty&care pentru bărbați.

Se acordă foarte multă atenție îngrijirii femeii, dar în cazul bărbaților, cel puțin la noi în țară se acordă foarte puțină atenție. Și noi avem nevoie de o rutină de îngrijire! După vârsta de 23-24 de ani organismul nostru nu mai produce foarte mult acid hialuronic și colagen din cauza alimentației necorespunzătoare, stresului, somnului insuficient și înaintării în vârstă; toate converg spre o îmbătrânire rapidă. Indiferent de genetica fiecăruia avem datoria față de noi înșine să ne îngrijim, sa ne acordăm timp și să îmbătrânim frumos. Contează să înțelegem procesul si să identificăm ceea ce ne face bine din timp!

Să nu confundăm metrosexualitatea cu îngrijirea de zi cu zi, aceasta din urmă constând în îngrijirea de bază: spălatul pe dinți, îngrijirea bărbii, a parului, a corpului! Este, într-adevăr, nevoie de un minim de produse pentru îngrijire, care la un anumit interval necesită a fi schimbate pentru a-și îndeplini în continuare scopul.

Haideți să vorbim puțin despre un subiect important:  îngrijirea bărbii!

 

Îngrijirea bărbii 2

Bărbații secolului XXI au din ce în ce mai multă grijă de aspectul lor și își doresc o barbă deasă și frumoasă, însă nu toți sunt înzestrați de la mama natură.

O barbă va avea un aspect atractiv numai dacă îi acordați atenție și timp. Vă recomand ce trebuie să facă un bărbat pentru îngrijirea feței și a bărbii într-un timp foarte scurt!

Curățare eficientă

Barba se murdărește rapid și absoarbe toate mirosurile, în consecință barba și mustața, precum și părul de pe cap trebuie spălate regulat și atent.

Uscare corectă

Pentru a preveni așezarea firelor de păr în direcții diferite, barba trebuie să fie uscată cu un prosop moale.

Utilizarea uleiurilor

În doar câteva minute, uleiul poate înmuia eficient pielea și părul dur, adăugând strălucire și un aspect sănătos al firului de păr. Este suficient să punem câteva picături în palmele și să aplicăm cu mișcări ușoare pe barbă pornind de la rădăcină spre vârfuri.

Pieptănarea corectă

Este important ca pieptănul pentru barbă să fie conceput special pentru acest scop.

Corecție în timp util

Toată munca îngrijirii bărbii poate fi redundantă dacă uitați să o tundeți la timp. În cazul corectării inițiale, este mai bine să îi oferiți o formă și lungime frumoasă într-un salon de specialitate.

Produsele utilizate pentru acest ritual de îngrijire sunt diverse. Un aspect de luat în calcul este acela al dinamicii fiecărui tip de persoană. Dacă mie mi se potrivește un anumit produs sau terapie, poate funcționa sau nu și pentru tine. Redirecționarea către un specialist este calea optimă spre a soluționa cu succes orice problemă!

Îngrijirea bărbii 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont