What's in your case? 1
Catalin Manolache – HairDresser

Top 5 produse Cătălin Manolache

 

Cătălin Manolache, premiat pentru popularitate de către Best Hairstylist România, Estetica Awards – Avangarde și Wella Awards, unul dintre cei mai talentați și populari hairdressers din industrie ne dezvăluie informații despre produsele sale favorite. Care sunt acestea și de ce sunt preferate de Cătălin veți afla chiar acum!

  1. L`oreal Paris TECNI.ART Fix Anti-Frizz 5

Acesta este un spray de fixare cu proprietăți anti-statice care durează până la 24 de ore. Vă permite să controlați foarte bine dinamica părului și să obțineți efectul dorit oferind susținere, rezistență și strălucire coafurii. Poate fi aplicat pe părul umed pentru a controla mai bine firele rebele sau pe  părul uscat pentru o susținere îndelungată. Acest produs asigură rezistență chiar și în condiții umiditate.

What's in your case? 2

  1. Chronologiste Le Parfum En Huile

Este un ulei parfumat pentru păr. Combinație excepțională de note nobile din lumea parfumeriei- Rosa Cha, note lejere de lemn și mosc- cu oleo-extract de mir. Intens parfumat, oferă părului un aspect hidratat și radiant. Se aplică pe lungimea părului uscat, nu se clătește și nu conține alcool.

What's in your case? 3

  1. No Inhibition Sea Salt Spray

Acest spray texturizant cu de sare de mare cu efect de volum oferă părului textură, fiind baza unora dintre cele mai cool look-uri. Conține extract de guarana care are un efect răcoritor și tonifiant ce hidratează și fortifică părul după fiecare aplicare. Pulverizați cu generozitate pe părul umed și curat, iar cu ajutorul degetelor asigurați distribuirea produsului. Uscați natural, cu un uscător sau cu un difuzor.

What's in your case? 4

  1. Wella Eimi Sculpt Force Extra Strong Flubber Gel

Fii creativ în modelarea părului! Gelul de la Wella este potrivit când vine vorba de exprimarea stilurilor rock și de strălucire. Acesta este formulat pentru a ajuta la protejarea părului împotriva efectelor UV.

What's in your case? 5

  1. Milk Shake Whipped Cream Leave In Foam

Această formulă de balsam tip spumă conține proteine ​​conține proteine ​​din lapte ce restructurează părul, oferind în același timp maleabilitate fără a-l îngreuna.

What's in your case? 6

What's in your case? 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont