1.Medium Length

În cazul în care vă doriți un look profesional, o tunsoare tip Medium Length este o alegere minunată! Dacă aveți părul cu firul gros, această tunsoare va necesita un minim de atenție în ceea ce privește coafarea. Dacă aveți părul cu firul subțire veți avea nevoie de un produs de coafare care să asigure structura și  de un uscător de păr pentru a obține volumul dorit.

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 1

2.Undercut

În anii precedenți, tunsoarea Undercut a fost una dintre cele mai populare tipuri de tunsori scurte în rândul bărbaților. Aceasta poate fi asociată cu o varietate de aspecte comune întâlnite și în Pompadour și Quiff.

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 2

3.Side Part

Cu toate că sunt numeroase variante de tunsori noi și încântătoare pentru bărbați, tunsoarea cu cărare pe o parte (Slide Part) continuă să fie una dintre cele mai populare alegeri. La urma urmei simplitatea este efectul cel mai complicat de redat și de cele mai multe ori cel mai apreciat, nu-i așa!?

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 3

4.Slicked Back

Ne convingem din ce în ce mai mult că tunsorile nu trebuie să fie neapărat noi pentru a fi în trend. Slicked Back spre exemplu este o tunsoare clasică și contemporană în același timp. Pentru a menține aparența unui păr fresh fiți siguri că acesta este curat și mai ales că nu este încărcat de prea multe produse de coafat.

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 4

5.Quiff

Similară cu Pompadour, Quiff prezintă totuși câteva diferențe. Aspectul unei tunsori Quiff constă în existența unei cantități considerabile de păr la limita dată de frunte care mai apoi se pierde spre spate.

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 5

6.Crew Cut

Crew Cut este un exempul de tunsoare clasică extrem de practică. Aceasta se poate particulariza prin realizarea unor gradienți de dimensiune: părul va fi mai scurt în lateral și mai mare deasupra.

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 6

7.Half-Up

O altă tunsoare foarte practică și unică este Half-Up. Jumătatea superioară a părului poate fi strânsă într-un ponytail sau bun, fiind vizibilă lungimea părului fără ca acesta să ajungă pe față.

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 7

8.Buzz Cut

Pentru aceia dintre voi care sunteți adepții unei tunsori de lungime scurtă, Buzz Cut este perfectă!

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 8

9.Curly Pompadour

Când vine vorba despre Pompadour, varianta pentru păr creț  poate fi uimitoare datorită minunatului volum si  texturii mult mai interesante decât în cazul părului drept.

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 9

10.Dreadlocks

Dreadlocks sunt o apariție unică! În funcție de firul de păr poate fi cea mai potrivită alegere!

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 10

TOP 10 Tunsori în trend pentru bărbați 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont