What’s in your case? 1

Albinuța

Nail Artist

[icon type=”icon-instagram”] @nailsfactorybucuresti

Pilele Vofemme

Recomandarea mea pentru pile excelente atât pentru pilirea unghiilor false, cât și pentru pilirea celor naturale. Asigură o pilire ușoară și practică, lăsând unghiile perfecte, această pilă poate fi folosită atât pentru finisaje cât și pentru modelare de asemenea forma de semilună este un ajutor excelent.

What’s in your case? 2

Ojele semipermanente SNB

SNB Gelacquer Lac semi-permanent face parte din categoria de produse profesionale ideale pentru manichiura semipermanentă ce durează până la 4 săptămâni.

What’s in your case? 3

Gel Le Vole

Este un gel 2 în 1, atât de construcție cât și bază. Cu o densitate medie, se poate folosi atât la construcție cât și pentru tipsuri.

What’s in your case? 4

No Sticky Top Coat Kodi Professional

Oferă o acoperire superioară pentru lustruirea gelului fără strat de dispersie. Datorită consistenței sale optime,se aplică fără efort, uniform și subțire. No Sticky Top Coat protejează împotriva factorilor externi, asigură durabilitate și elasticitate.

What’s in your case? 5

Nail Fresher Kodi Professional

Produsul curăță și dezinfectează placa unghiei, îndepărtează excesul de grăsime și umiditate de la suprafață și împiedică dezvoltarea microorganismelor patogene. Acționează numai în straturile superioare ale plăcii unghiei și nu dăunează.

What’s in your case? 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Create an Account
Sus