Kodi Professional Romania @kodi_professional_romania

De cele mai multe ori observăm că atât pilele, cât și bufferele au înscris un anumit număr pe ele și probabil începătoarele sau femeile în general care nu au legătură cu domeniul, nu cunosc semnificația acestor numere. Acele numere fac referire la abrazivitea pilelor sau bufferelor și de aceea trebuie să cunoaștem ce cumpărăm ca să nu ne stricăm patul unghial .

Forma, dimensiunea și culoarea pilelor nu contează. Principalul lucru la care trebuie să acordați atenție atunci când alegeți o pilă este gradul de abrazivitate, adică rugozitatea suprafeței sale de lucru. Unitatea de măsură pentru abrazivitate este granulația.

Alegerea corectă a pilelor de unghii 1

Abrazivitatea:

Cu cât este mai mic numărul de granulație, cu atât suprafața pilei este mai dură, iar fiecare pilă – de la cea mai dură la cea mai fină – are propriul său scop.

Valoarea optimă pentru unghiile naturale este considerată abrazivitate de 180-240 granulație. Cu cât unghiile sunt mai slabe și mai subțiri, cu atât ar trebui să fie mai delicată pila. Utilizarea unei pile mai grosiere de 100-180 poate duce la delaminarea plăcii naturale a unghiilor. Acestea sunt potrivite numai pentru prelucrarea unghiilor artificiale.

Variantele cu o valoare abrazivă mai mare (de la 240 la 800) sunt potrivite pentru pilirea plăcii unghiilor. O pilă cu o abrazivitate de 800-4000 granule este capabil să confere unghiilor o strălucire asemănătoare oglinzii.

Materialul:

Până acum câțiva ani, existau pilele de metal care erau foarte aspre și care deteriorau unghiile. Acum, putem găsi multe versiuni cum ar fi: de hârtie, de carton, de ceramică și metal fin. Pilele de unghii din hârtie sau carton se strică destul de rapid și sunt utilizate în principal în saloane.

Pentru uz casnic, cele mai versatile și potrivite pentru majoritatea fetelor sunt pilele din cristal sau ceramică. Abrazivitatea lor delicată nu afectează structura unghiei și nu provoacă delaminare.

Forma:

Oval – pentru corectarea formei unei unghii naturale sau artificiale.
Boomerang – pentru unghiile rotunjite și pentru unghii artificiale.
Dreptunghiular – pentru modelarea unghiilor artificiale.
În formă de diamant – sunt considerate cele mai convenabile pentru crearea formei unghiilor extinse.
Dom – pentru a corecta forma unghiilor artificiale pe toată lungimea.
Polisher (polizor) – poate fi de orice formă și să aibă până la 6 grade de duritate.

Alegerea corectă a pilelor de unghii 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont