De cele mai multe ori citim zodiacul pentru a știi la ce suntem predispuși în anumite zile, cum ne va fi ziua, cum ne vom comporta cu oamenii din jur. În funcție de semnul zodiacal care ne guvernează, ne putem alege și culoarea pe care o putem purta pe unghii, astfel starea noastră de spirit va fi pozitivă și jovială.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 1

Pești

Profunzimea emoțională și compasiunea sunt unele dintre cele mai importante trăsături ale Peștilor, prin urmare, nuanțele soft de roz, violet și diverse nuanțe de gri se vor potrivi perfect stilului lor.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 2

Berbec

Fetele născute sub acest semn zodiacal sunt active, impulsive și pasionale, înflăcărate și puternice. Acest lucru este facilitat de Marte, care controlează energia Berbecului.

Femeilor berbec li se potrivesc culorile de roșu aprins, roșu închis și mov.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 3

Taur

Reprezentanții acestui semn par să extragă vitalitatea de pe pământ și prin urmare sunt răbdători, durabili și perseverenți în atingerea obiectivelor lor, străduindu-se să-și îmbunătățească situația financiară și materială. Taurul este condus de Venus, care recompensează femeile cu un sentiment de frumusețe și armonie. Culorile potrivite sunt:  bej și maro.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 4

Gemeni

Gemenii sunt diversificați, inteligenți, curioși, sociabili și nu le place să stea într-un singur loc.  Nuanțele aurii sunt cea mai bună alegere a gemenilor, însă pot opta de asemenea pentru galben și verde.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 5

Rac

Prin natura lor, femeile rac sunt emoționale, sensibile și extrem de vulnerabile, dar nu vor să arate asta. Racul aparține elementului apă și este condus de Lună, prin urmare, culorile principale ale acestui semn sunt sideful, albul și albastrul .

Cum alegem oja în funcție de zodie? 6

Leu

Acest semn zodiacal este semn de foc și este condus de Soare, așa că nu este de mirare că fetele acestui semn zodiacal combină cel mai bine o minte ascuțită și o frumusețe grațioasă.  Culorile Leului sunt: auriu, violet, portocaliu.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 7

Fecioară

Acest semn zodiacal este guvernat de Mercur, iar elementul său este pământul. Fecioarele sunt analiști excelenți, capabili nu numai să observe lucruri mărunte, ci și să rezolve probleme importante. Culorile potrivite fecioarei: verde și roșu.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 8

Balanță

Ca reprezentant al semnului Balanță, sunteți inerent armoniei, frumuseții, esteticii și rafinamentului, prieteniei și liniștii, deoarece Balanța este condusă de Venus și aparține elementului Aerului. Culorile potrivite: verde crud, roz, nuanțe nude și pastelate.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 9

Scorpion

Semnul tău este guvernat de Pluto, iar Scorpionul însuși este un semn de apă. Apa ta este întunecată, clocotită, plină de emoții, experiențe și pasiuni.  Culorile Scorpionului: negru, violet închis, burgundi .

Cum alegem oja în funcție de zodie? 10

Săgetător

Ești un semn de foc condus de Jupiter: incredibil de iubitor de libertate, independent și autonom. Mintea filosofică a Săgetătorului, împreună cu o intuiție extrem de dezvoltată și o imaginație inepuizabilă, distruge multe obstacole în calea sa și distruge toate prejudecățile și convențiile pentru a le împiedica. Culoarea Săgetătorului:  indigo și roșu-portocaliu și toate nuanțele calde.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 11

Capricorn

Planeta Saturn este responsabilă de gestionarea Capricornului harnic, practic și răbdător, respectând structura și ordinea. Oamenii cu acest semn se disting prin determinare și rezistență, este independent și încrezător în sine. Culorile potrivite: negru, albastru închis și roșu închis.

Cum alegem oja în funcție de zodie? 12

Vărsător

Este important ca Vărsătorul să se cunoască pe el însuși și să se îmbunătățească în permanență, astfel încât să efectuați adesea experimente asupra aspectului , iar acest lucru se manifestă în culorile de ojă pe care le alegeți. Acestea nu trebuie să fie culori pure, orice nuanțe mixte sunt binevenite .

Cum alegem oja în funcție de zodie? 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont