Nails Factory @nailsfactorybucuresti

În 2021, dintr-un motiv binecunoscut, ieșim rar din casă și odată cu apariția vremii reci de toamnă vrem să ieșim și mai puțin pe străzi. Toamna este asociată în mod tradițional cu culori nobile și profunde. Aceasta este o tendință cheie care rămâne neschimbată de la an la an. Ar trebui să fie ușor extinsă – în toamna aceasta, vor domina culorile cu energie puternică și o aură specială, în care există o simbioză masculină și feminină, care simbolizează libertatea de alegere, forța, creativitatea.

Animal print

Succesele sezonului de toamnă-iarnă vor fi diferite tipuri de modele, printre care popularitatea tiparului leopard și a modelelor animal-print, cum ar fi modelele de piton, zebră, vaci. De asemenea, vă puteți decora unghiile cu modele elegante de frunze sau fulgi de zăpadă.

Trenduri toamnă - iarnă 2021 1

Culori calde și mult glitter

Pentru toamnă, merită să folosiți o paletă caldă de culori, printre care să predomine nuanțe profunde și bogate – culoarea vinului, burgundi, ciocolată, maro, smarald, prună. Decorul auriu, efectul mat, strasurile , glitterul sunt potrivite pentru astfel de variații de culoare, completând armonios crengile și frunzele pictate pe unghii.

Trenduri toamnă - iarnă 2021 2

Modele complexe

În fiecare sezon, un anumit print este la modă. Această toamnă vă permite să combinați incongruența în manichiură – amestecați amprente animale, modele grafice, modele abstracte și litere. Cu cât imaginea este mai complicată, cu atât mai bine.

Trenduri toamnă - iarnă 2021 3

Puzzle și mixuri de stiluri

Unghia care imită piesele de puzzle este o tendință nouă în manichiură. Cum creezi o astfel de imagine? Acesta este un adevărat puzzle – este mai bine să căutați ajutorul unei persoane specializată în pictura pe unghii.

Liniile grafice sau dezordonate pe unghii sunt în trend. O manichiură abstractă dar de mare succes în acest sezon.

Trenduri toamnă - iarnă 2021 4

Classic with a twist

De asemenea folia rămâne în topul preferințelor în acest sezon. Folia aurie sau colorată se aplică ușor, dar efectul este unul sclipitor și minimalist care se îmbină perfect cu o culoare nude.

Trenduri toamnă - iarnă 2021 5

O manichiură perfectă de iarnă este de neconceput fără un model tricotat elegant și lconic, care este combinat în mod ideal cu modele de fulgi de zăpadă și stele, căprioare și Moș Crăciun. Vă sugerăm să faceți cea mai delicată și confortabilă manichiură pentru sezonul de toamnă-iarnă într-o nuanță roz mată, cu accent sub forma unui model tricotat alb pe două unghii. Acest design arată foarte drăguț pe unghiile migdală și ovale.

Trenduri toamnă - iarnă 2021 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont