Rolul şabloanelor în construcţia unghiilor 1
– Nail Artist

Este la modă să avem unghiile lungi, dar de cele mai multe ori acestea se exfoliază şi se rup, astfel apelăm la specialişti pentru a avea unghii frumoase.

Pentru a realiza o construcţie a unghiei, avem nevoie de un material solid, cum ar fi gelul sau acrilul şi un material ajutător pentru prelungirea unghiei. Elementul necesar utilizat pentru procedură este şablonul, pe acesta fiind fixat materialul. Nu întotdeauna şabloanele sunt la îndemână, motiv pentru care fetele caută cum să înlocuiască acasă şabloanele pentru extensia unghiilor, uneori pierzând calitatea tehnologiei.

Producătorii oferă un număr imens de forme superioare și inferioare pentru extensiile de unghii. Ele diferă după material, dimensiune, tipul vârfului, culoarea, designul.

Astfel şabloanele sunt realizate din diferite materiale:

  • hârtie;
  • metal;
  • plastic;
  • folie.

Rolul şabloanelor în construcţia unghiilor 2

1. Şabloanele din hârtie sunt de unică folosință

Acestea se vând în pachete de 50 și 100. Avantajul este că vă permit să alegeți o formă individuală non-standard, ajustând dimensiunea pe unghie. Durabilitatea manichiurii depinde de aceasta.

2. Șabloanele metalice sunt fabricate din teflon, astfel încât să poată fi refolosite

Ele ajută la modelarea formei corecte și frumoase a unghiei. Când substanța se întărește, șablonul este îndepărtat, excesul este curăţat, lustruit și se aplică un strat de finisare. Ce este important la aceste şabloane, trebuiesc dezinfectate după fiecare clientă.

3. Pe lângă șabloanele inferioare, manichiura se realizează şi cu şabloanele superioare

Acestea sunt fabricate din plastic şi sunt destinate unghiilor plate şi foarte scurte. Avantajul este că forma însăși definește arcada, îndoiturile în S, tunelurile exterioare și interioare. Acril sau gel se plasează în vârfuri, ca într-o matriță, se formează o suprafață perfect plană cu o pensulă, apoi se aplică rapid pe suprafața unghiei. După cinci minute, șablonul reutilizabil este îndepărtat cu atenție. Matrițele superioare pot fi utilizate pentru auto-extensie.

4. Utilizarea foliei este foarte comună și funcțională

Mulţi nail-artişti recomandă utilizarea foliei, deoarece este simplu de modelat și are o suprafață netedă peste care puteți aplica cu ușurință gel. Pentru a fixa folia, pliați-o mai întâi de mai multe ori pentru a crea o bază solidă și abia apoi fixați-o în partea inferioară a bazei patului unghial. Cu toate acestea, rețineți că trebuie să aplicați agentul de fixare pe partea lucioasă.

Atât unghiile cu gel, cât și cele acrilice au rezultate similare. Unghiile scurte sunt prelungite, placa unghială fragilă este întărită, iar degetele arată mai subțiri. Așa că încercați şabloane de diferite materiale, nuanțe și modele, doar să vă facă munca mai uşoară.

Rolul şabloanelor în construcţia unghiilor 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont