La fel ca în orice domeniu, calitatea contează, nu cantitatea. De cele mai multe ori, nail astiștii începători sau chiar fetele care nu fac curs, dar vor să profeseze, nu investesc neapărat în calitatea produselor pentru unghii, deoarece vor să producă bani cât mai repede, astfel investesc în materiale de slabă calitate. Este foarte important să realizați un curs de bază, astfel trainerii vă vor învăța diferența dintre produse și cum să le folosiți.

Întotdeauna când căutăm produse despre care nu știm cum funcționează sau cât de bune sunt, trebuie să verificăm review-urile altor persoane sau să întrebăm persoane specializate în domeniu.

Cum alegem un produs calitativ?

Calitatea produselor constă atât în durabilitatea acestora, componența chimică și distribuirea lor pe placa unghială.

De ce avem nevoie de produse calitative atunci când realizăm o manichiură? 1

În primul rând, ca nail artist, ești expus la foarte mult praf, astfel trebuie să ai un atuu atunci când vine vorba de produse deoarece pe lângă clientă, inhalezi aceleași substanțe chimice ca și ea, ba chiar mai mult deoarece clienta vine o dată pe lună, iar tu realizezi manichiuri zilnic.

Durabilitatea produselor de unghii îți va asigura un client fidel, dacă manichiura îi va rezista cât mai mult și va reveni la tine permanent. Pe lângă materialele lichide cu care realizezi manichiura, ai nevoie și de produse adiționale cum ar fi lampă, forfecuțe, pile, etc.

Foarte multe fete consideră că oja semipermanentă sau gelul sunt de proastă calitate deoarece nu se usucă, însă aici intervine lampa. O lampă calitativă și scumpă, îți va asigura o manichiură perfectă deoarece puterea lămpii contează cel mai mult. De asemenea este important să vedem durata de viață a acesteia, chiar dacă după 3 ani lampa noastră încă funcționează este posibil să nu mai aibă putere foarte mare, astfel manichiura nu se va usca și veți considera că produsele achiziționate nu îndeplinesc cerințele voastre.

De ce avem nevoie de produse calitative atunci când realizăm o manichiură? 2

Diferența dintre produse originale si fake:

Un alt aspect foarte important atunci când alegem produse pentru unghii, este să ne asigurăm că produsele sunt originale și nu fake. La fel ca în domeniul machiajului, brandurile mari, au probleme deoarece produsele lor sunt copiate. Pe lângă faptul că produsele fake nu asigură o calitate ridicată a manichiurii, este posibil ca acestea să fie foarte toxice, astfel este recomandat să cumpărăm produsele de pe site-urile oficiale ale brandurilor sau să întrebăm dacă colaborează cu alte site-uri.

De cele mai multe ori, produsele fake se pot diferenția dacă suntem atenți la detalii, cum ar fi : forma sticluței, densitatea lichidului, mirosul lichidului și pensula. Iar un alt tips prin care poți identifica produsele originale este că marile branduri folosesc pe sticluțe cod QR ca utilizatorii să primească informații despre produs.

De ce avem nevoie de produse calitative atunci când realizăm o manichiură? 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont