Program de spălare 

Din cauza excesului de sebum secretat de glandele sebacee, bărbații sunt adesea predispuși la piele grasă, cu pori mari și impurități. Pentru a preveni formarea de puncte negre, coșuri și inflamații, curățarea zilnică a feței cu un produs special adaptat tipului de piele este recomandată și pentru „bărbații adevărați”.  Bărbaților predispuși spre a avea tenul gras, le recomand un gel de spălare blând,  iar celor predispuși spre un ten sensibil, laptele demachiant.

Cu toate acestea, produsul cel mai confortabil pentru tine depinde în cele din urmă și de senzația de după spălare – pielea nu trebuie să fie tensionată şi nici să apară mâncărimi după curățare.

TIPS: Spălaţi faţa de două ori pe zi cu un produs de curățare cu pH neutru și apoi tamponați generos cu un tonic fără alcool. Previne impuritățile și inflamațiile!

Doi paşi pentru o piele curata şi netedă!

Primul pas: curăţarea

Umezește-ți fața mai întâi. Puneți o parte din produsul de curățare (dimensiunea unei alune) între palme și amestecă cu puțină apă pentru a o putea distribui uniform pe față (omite zona din jurul ochilor).

Clăteşte faţa cu apă călduță și usucă cu un prosop curat. Atenţie! Nu freca pielea! Pentru cei curajoși, la sfârșitul procesului de curățare recomand un duș facial rece cu gheață, deoarece nu numai că revigorează, dar și promovează circulația sângelui pe piele și închide porii.

Curățarea facială la bărbați 1TIPS: din cauza creșterii bărbii, partea din față a gâtului are tendința să conțină numeroase impurități și, prin urmare, trebuie  luată în considerare în programul zilnic de curățare.

Al doiela pas: tonic facial

Tonicul facial trebuie adaptat tipului tău de piele și trebuie să fie conțină substanțe antiinflamatoare dar fără alcool – în special după bărbierit. Pune câteva picături pe un tampon de bumbac și tamponează generos mai ales în zona T (frunte, nas, bărbie). Are un efect purifiant, previne formarea de noi impurități și împrospătează pielea. Cine este predispus spre a avea piele sensibilă, ar trebui să se axeze pe produse cu efect calmant dar care nu conțin alcool sau uleiuri esentiale.

TIPS: pentru a evita rezidurile de bumbac de pe suprafața bărbii, tonicul poate fi aplicat ca un aftershave folosind palmele.

Curățarea facială la bărbați 2

Curățarea facială la bărbați 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont