DermaRoller-ul iBrowsElixir 1
Darius Stanese – iBrowsElixir

Noul device special creat pentru regenerarea sprâncenelor. Dermaroller-ul ca device, nu este o noutate, însă în România nu există până de curand un astfel de device adaptat pentru sprâncene.

Când mi-a venit ideea de a crea iBrowsElixir – serul tratament  pentru regenerarea sprâncenelor, am considerat că este nevoie și de ceva în plus. Așa am ajuns la ideea de a adapta pentru sprâncene un dermaroller care până acum era folosit mai mult de profesioniști, în cadrul diverselor tratamente cosmetice.

Ce este un dermaroller?

Este un mic device cu o rolă prevăzută cu foarte multe micro-ace din titan. Dermarollerele cosmetice au o rolă mai lată și ace de lungimi diferite, în funcție de tipul de tratament pentru care sunt utilizate. (Antiacneic, antirid, anticicatrici, etc)

Rollerele utilizate de profesioniști au ace de 0,5 pana la 1 mm lungime și ar trebui folosite doar de aceștia, deoarece pot leza serios pielea.

Derma Roller iBrowsElixir:

Am creat acest device cu design ergonomic, pentru a-ți oferi o soluție completă de tratament pentru sprâncenele tale. Am adaptat rola acestuia, făcând-o mai îngustă, pentru a putea fi folosită cu ușurință pe zona sprâncenelor și am dotat-o cu cele mai scurte ace din titan (0.25 mm), ca tu să o poți folosi în siguranță acasă.

DermaRoller-ul iBrowsElixir 2

Derma roller-ul are dublu efect:

Prin perforarea superficială a pieli, stimulează circulația periferică pe zona respectivă, în acest fel stimulând și regenerarea firelor de păr.

Derma roller-ul cu ace din titan iBrowsElixir ajută și la o pătrundere mai bună a elixirului în piele. Așadar recomandăm ca pielea să fie curată înainte de utilizare, deoarece folosind derma roller-ul, creați micro orificii în piele, prin care pot pătrunde și impurități sau alte produse existente pe ten în acel moment.

Atenție! Dacă nu ați mai folosit niciodată un derma roller, aveți în vedere că veți simți o senzație ușoară ca de arsură, dată de miile de  înțepături pe care le produceți printr-o rotire completă. Este perfect normal, iar acele pătrund doar în primul strat al pielii, în epiderm, deci veți realiza o leziune superficială, care se va închide în foarte scurt timp, prin funcția normală de regenerare a pielii.

A nu se lasă la îndemâna copiilor!

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

Curățati pielea.

Dezinfectați cu alcool 70% rola derma roller-ului, chiar dacă este la prima utilizare și vine în pungă sterilă, sigilată. Dezinfectați-o apoi la fiecare utilizare.

Poziționați rola pe piele, la exteriorul sprâncenei și rulati înainte pe toată suprafața de contur a sprâncenei, până la bază, spre nas, apoi reveniți la exterior. Nu insistați pe zonele cu păr. Nu este nicio problemă dacă treceți peste zone cu păr, însă insistați mai mult pe piele, acolo unde doriți să crească fire noi. Repetați  de 3-4 ori, presând ușor, suficient cât să simțiți că acele pătrund în piele, dar nu prea tare să agresați zona.

Imediat după folosirea roller-ului, aplicați iBrowsElixir direct cu aplicatorul integrat în capac. Aplicați astfel încât să ajungă la rădăcina firelor de păr, să simțiți că ați umezit bine pielea.

DermaRoller-ul iBrowsElixir @ibrows.ro

DermaRoller-ul iBrowsElixir 3

One Reply to “VIDEO: Cel mai cool look al sezonului – Elena Harabagiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont