Dincolo de brand by Traviata 1
– Professional Make-up Artist

Dincolo de brand: De lux vs. comerciale.

Branduri de lux precum MAC , Benefit, Estée Lauder etc, și -au clădit renumele pe calitate, dar și pe prețurile ridicate, care lasă impresia că ar oferi mai mult decât brand-urile mai prietenoase cu buzunarul. Acest lucru nu este întotdeauna valabil! Pe piață există numeroase variante accesibile ca preț, care nu lasă de dorit în ceea ce privește calitatea. Care sunt acestea ? Traviata Păduraru – Pro Make Up Artist & Trainer ne-a făcut listă cu cele mai tari produse de lux, precum și alternativele lor la un preț cool. Enjoy!

Pudră translucidă Laura Mercier vs pudră pulbere translucidă Inglot

Două pudre translucide care au cam aceleași efecte: fixează machiajul și oferă un aspect matifiant de lungă durată, absorbind în același timp excesul de sebum. Diferența? Evident, prețul.

 • null

  Pudră translucidă Laura Mercier

VS

 • null

  pulbere translucidă Inglot

Corector Shape Tape Contour, de la Tarte vs corector Maybelline Instant Antiage Eraser

Shape Tape este un concealer cu efecte fabuloase: acoperă imperfecțiunile, are efect iluminator și efect de netezire, și în același timp, oferă senzația de lifting, datorită proprietăților ușoare de strângere. Sună bine, dar “maybe it’s Maybelline” care mai este în plus și prietenos cu buzunarul.

 • null

  Shape Tape Contour

VS

 • null

  Maybelline Instant Antiage Eraser

Iluminator lichid Giorgio Armani vs. L’oreal Glow Mon Amour

Iluminatorul lichid de la Armani bifează tot ce îți poți dori de la un astfel de produs. Textura sa vaporoasă, care aproape că nu se simte pe ten și finish-ul translucid, l-au transformat rapid în „must have”-ul unui machiaj profesionist. Concurența vine de la L’Oreal, care îți oferă același rezultat spectaculos, la un preț accesibil.

 • null

  Iluminator lichid Giorgio Armani

VS

 • null

  L’oreal Glow Mon Amour

Paleta pentru pleoape Narssist Wanted Eye Shadow – Nars vs. The Nubian 3 Coral

Nars îți oferă culori irezistibile, foarte bine pigmentate și texturi atât de fine, încât aplicarea acestor farduri poate crea dependență, însă pentru un buget mai mic, poți încerca cu încredere The Nubian 3 Coral.

 • null

  Narssist Wanted Eye Shadow

VS

 • null

  The Nubian 3 Coral

Paleta pentru buze Dior Backstage vs Paleta pentru buze La Palette Color Riche

Dior a venit în întâmpinarea dorinței de diversitate a femeilor, creând un produs care să îți ofere posibilitatea de a te juca cu texturi și culori variate. Varianta mai accesibilă ca preț vine de la L’Oreal. Chiar dacă din La Palette Color Riche lipsesc gloss-urile, cu siguranță vei avea de unde alege în materie de culoare și texturi.

 • null

  Dior Backstage

VS

 • null

  La Palette Color Riche

Dincolo de brand by Traviata 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont