Extensiile pentru păr 1
– Hair Stylist

Orice femeie se simte bine atunci când părul are volum, atunci când are un păr sănătos și hidratat, însă nu toate avem o podoabă capilară bogată.

Sunt o mulțime de trucuri care ne vor ajuta sa obținem volumul mult dorit, dar ce ne facem atunci când ne lipsește densitatea și lungimea?!

În industria de beauty au apărut o mulțime de alternative. Presupunând că multe dintre noi am studiat aceasta piață, astăzi vă voi vorbi în special despre extensii și despre tipurile de aplicare.

Ce sunt de fapt aceste extensii? Sunt fire de păr uman sau fire de păr sintetic, monofibră, atașate șuvițelor tale naturale.

Printre alte caracteristici, modul de prindere diferă. Ele pot fi:

  • clip-on – clip-in (voi vorbi amănunțit mai jos despre ele);
  • tape on – lipite pe șuvița de păr cu ajutorul benzii cu adeziv, se aplică tip sandwich pe o șuvița naturală subțire, cât mai aproape de scalp pe cărări;
  • extensii cu silicon – bondule de keratină. Aplicarea se face cu un aparat special prin încălzirea bondulei și modelarea acesteia pe șuvița de păr natural;
  • micro ring – acestea se prind cu un inel metalic cu ajutorul unui clește special;
  • extensii cusute – se cos pe o împletitură făcută cât mai strâns pe scalp;
  • extensii double hair – sunt o combinație între extensiile cu bondule de keratină și micro ring;
  • extensiile nanoring – extensii la rece, ele fiind diferite de cele cu micro ring, inelușele sunt mult mai mici și nu se văd sau simt în păr, se aplică fir cu fir;
  • extensiile cusute tip LA Weave – apărute recent la Hollywood;
  • extensiile tip afro – acestea nu sunt din păr natural, ci din kanekalon care se vor aplica pe părul natural, împletit spiculețe pe scalp.

Extensiile pentru păr 2

Vom ține cont însă că cele care sunt prinse prin metode speciale se fac doar în saloane de înfrumusețare, apelând la serviciile unui stilist. Calitatea părului este una superioară, de obicei extensiile fiind tratate și cosmetizate în funcție de dorințele și nevoile clientelor.

Pentru efectele cât mai naturale vom alege extensiile din păr natural care se comportă ca atare. Ele pot fi spălate, întreținute și coafate la fel ca părul nostru.

Avantajul este că dacă dorim să obținem volum sau densitate, chiar și lungime, putem consulta specialistul și în funcție de aceste nevoi să optăm pentru un anumit tip de extensii. Ne putem schimba chiar și culoarea, dar ținem cont de calitatea părului nostru natural. Doar câteva tipuri de extensii sunt recomandate pentru un păr fin și subțire.

La şedinte foto sau atunci când am o clientă la coafat pentru un eveniment, preferintele mele se îndreaptă către cele tip Clip-on.

Acestea le recomand a fi alese în showroom, puteţi găsi anumiţi distribuitori de astfel de extensii care au prezentate toate tipurile în magazinele lor de desfacere(exemple Belher sau Divissima).

Extensiile Clip-on, se aplică cu ajutorul unor agrafe / clipsuri , se găsesc la set şi au forma unor fâşii de păr.Le puteţi aplica singure , mai întâi de toate părul trebuie să fie proaspat spălat şi coafat la perie , iar rădăcina să fie tapată şuviţă cu şuviţă şi fixată ,ca extensiile prinse să nu alunece. Se coafează la fel ca şi părul natural, folosind aceleaşi produse de styling(protecţie termică, cremă de bucle, spray, fixativ chiar şi pudră de volum) şi nu se văd.

Se dau jos înainte de culcare. Recomand a fi spălate cu acelaşi tip de şampon pe care îl folosiţi, de preferat să fie o bază de hidratare şi un balsam leave in. Se piaptană cu o perie din peri naturali pentru a fi descurcate sau puteţi cumpăra periile special concepute pentru extensii. Setul poate fi folosit timp îndelungat. Avantajul acestor extensii- le puteţi folosi de câte ori aveţi nevoie şi dorinţa de a obţine un look mai bogat, părul coafat cu extensii durează pe parcursul întregii zile.  Atâta timp cât extensiile sunt bine întreţinute acestea vă vor servi timp îndelungat.

Extensiile pentru păr 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont