O manichiură perfectă începe cu alegerea formei potrivite a unghiilor. De unde știi care este cea mai potrivită formă pentru tine? Este important să luați în considerare câteva detalii de bază: forma degetelor, starea plăcii unghiale și stilul vostru de viață.

Formele unghiilor: cum alegem forma potrivită? 1

  1. Unghiile pătrate lungi – sunt mai puternice decât cele rotunjite, astfel se rup mai greu. Prin urmare, dacă la locul de muncă trebuie să tastați foarte mult pe tastatură, atunci, această formă va fi comodă.
  2. Unghiile rotunjite (rotunde și ovale) ajută la crearea unui aspect mai delicat și feminin al unghiilor.
  3. Unghiile migdală sunt contraindicate în stilul de viață activ, deoarece sunt cele mai ușor de rupt. Din același motiv, această formă nu este recomandată dacă aveți unghii slabe și fragile.

Migdală

Formele unghiilor: cum alegem forma potrivită? 2

Unghiile în formă de migdală sunt extensia perfectă a degetelor lungi și subțiri, de asemenea este recomandată și pentru femeile care au degetele mai groase deoarece această formă subțiază degetele. Această formă este momentan la modă, toate femeile au început să poarte unghiile în acest mod deoarece este potrivită cam pentru toate tipologiile de mâini.

Pentru unghiile scurte această formă nu este potrivită, dar dacă alegeți unghiile lungi , această formă va oferi un aspect impecabil.

Rotundă

Formele unghiilor: cum alegem forma potrivită? 3

Forma rotundă este considerată universală, dar este cea mai potrivită pentru fetele cu degete scurte și unghii late. Vă va permite să creați un aspect mai sofisticat , iar degetele să pară vizual mai lungi, chiar dacă unghiile rămân scurte. Un plus important al unghiilor rotunde este că forma lor este ușor de întreținut acasă, nu sunt necesare abilități speciale pentru acest lucru. În plus, acestea nu interferează cu viața de zi cu zi: nu se strica atât de repede și nu vă vor împiedeca în a face treburi casnice.

Ovale

Formele unghiilor: cum alegem forma potrivită? 4

Dacă aveți degete lungi și subțiri, o formă ovală este o modalitate excelentă de a face mâinile să arate foarte bine.

Pentru degetele scurte, acest aspect este, de asemenea, ideal, deoarece prelungește unghiile și degetele. Principala diferență între forma ovală și cea rotundă este că vârfurile sunt conice ușor la margini.

Pătrate

Formele unghiilor: cum alegem forma potrivită? 5

Unghiile pătrate vă „scurtează” vizual degetele: țineți cont de acest aspect atunci când doriți să optați pentru această formă .

Inițial, a fost creat doar pentru manichiura french , dar în zilele noastre această formă a unghiilor este în trend. Apropo, unghiile pătrate sunt destul de puternice, deoarece lățimea marginii superioare este aproximativ egală cu lățimea celei inferioare, astfel sunt mai rezistente decât alte forme.

Stiletto

Formele unghiilor: cum alegem forma potrivită? 6

Această formă este destul de excentrică , deci sunt potrivite pentru femeile care vor să arate bine. Aceste unghii sunt foarte greu de întreținut pentru că se rup foarte repede, astfel dacă știți că aveți multe treburi casnice, nu optați pentru această formă.

Balerină

Formele unghiilor: cum alegem forma potrivită? 7

Unghiile în formă de balerină, cu vârfuri pătrate înguste, care amintesc de silueta pantofilor de balerină, nu sunt cu siguranță cea mai evidentă alegere pentru manichiura de zi cu zi. Această formă este potrivită pentru absolut orice tip de unghii și orice structură a degetelor.

@nailsfactorybucuresti

Formele unghiilor: cum alegem forma potrivită? 8

Formele unghiilor: cum alegem forma potrivită? 9

One Reply to “Care este diferența dintre o manichiură clasică și o manichiură de mireasă?”

  1. As vrea sa ma ajute cineva si pe mine sa învețe cum se folosesc biturile pentru gel la o întretine gel si oja semi cu fresza cum se folosesc biturile in ordine nu stiu cum se folosesc rog ajutor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont