judastape
– Make-up Artist  

Să începem cu o simplă introducere: Mă numesc Sorin dar lumea mă cunoaște ca Judastape, am 19 ani și sunt un iubitor de makeup/digital art.
Totul a început acum 4 ani când am decis să îmi postez arta, dar mi-am dat seama că ceva lipsește. Asta până când am văzut un FaceChart de la Mac și totul s-a legat de acolo. Pasiunea mea pentru FaceCharturi a luat totuși o altă direcție, una creativă și diferită.

Majoritatea make-up artiștilor știu de FaceChartul clasic (acea foaie cerată, destinată machiajului pe hârtie) însă există și altă variantă, anume digital face charts.

Această variantă este mai convenabilă deoarece îți permite să îți lași imaginația să ajungă la un alt nivel, de asemenea avantajul cel mai mare este că poți șterge dacă ai greșit ceva sau dacă nu îți place rezultatul final, pentru ca rezultatul să fie perfect.

Digital Face Charts 1

De unde a venit această idee ?

Întotdeauna mi-a plăcut să postez portrete, dar mereu eram atras mai mult de machiajul ochilor și al buzelor, astfel am încercat să mă axez pe acestea și am încercat să desenez. Am început bineînțeles mai întâi pe clasica hârtie de facechart, însă ulterior am vrut să încerc și digital. Fiind ceva nou, mi-am asumat în cazul în care urmăritorilor nu le-ar fi plăcut.

Digital Face Charts 2

De ce este iubită arta digitală/ face chart ? Well, poți perfecționa totul!

În primul rând, ochiul uman este atras de ceva ce arată perfect și în al doilea rând este foarte fun!
Mă bucur enorm că reprezint România în industria aceasta frumoasă de beauty, dar în același timp este puțin trist pentru că machiajele digitale nu sunt atât de recunoscute în țara noastră.

Această parte a machiajului, este mult mai nișată deoarece sunt puțini artiști pe acest domeniu digital.
Nimic nu vine fără multă muncă și multe riscuri! Dar câteodată e bine să mergi pe  instincul tău și sa faci ce crezi tu că este mai bine și de ce nu, să ducem machiajul la un alt nivel !

Digital Face Charts 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont