Idei pentru pedichiura de nuntă 1
– Nail Artist

Toate femeile înainte de nuntă sunt în mare căutare de idei de modele de unghii atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură. Deoarece majoritatea mireselor optează pentru rochii albe, beige sau crem, pedichiura trebuie să fie în nuanțe asemănătoare, nude. Nu este o regulă totuși deoarece unele mirese sunt mai netradiționale și optează ori pentru culori țipătoare, ori pentru rochii de alte culori decât cele menționate mai sus.

Pedichiura unei mirese este foarte importantă deoarece vara și toamna, toate femeile poartă sandale dar chiar și așa, în România există foarte multe tradiții și unele dintre ele pot include descălțatul miresei și cu siguranță pedichiura trebuie să fie impecabilă.

Nuanțe nude

Roz pal, albastru deschis, piersic, crem sunt culori potrivite pentru un aspect clasic, mai ales dacă rochia de mireasă vine cu diferite accesorii spre exemplu pietre, voal sau daca aveți coroniță pe cap, este recomandat să optați pentru o pedichiură clasică.

Culori vii

De asemenea, se întâmplă ca miresele să aleagă culori de rochii mai puțin tradiționale – roșu pastel, roz, albastru sau negru. Poate părea puțin excentric însă în 2020 este la modă să fii diferit.  Pedichiura în acest caz poate arăta oricum, totul depinde de curajul tău, de la culori aprinse și vii, la culori nude în cazul în care vrei ca doar rochia să fie vedeta.

Albastru

După cum bine știm, mireasa trebuie să poarte ceva albastru în ziua nunții. O idee foarte bună ar fi să ne decorăm unghiile cu albastru sau să adăugam pietre, glitter sau paiete.

Pietre și paiete

O pedichiură nude cu pietre sau paiete cu siguranță va ieși în evidență, dar în același timp va scoate și rochia în evidență. Dacă rochia ta de mireasă este simplă, cu siguranță poți adăuga ceva sclipitor pedichiurii tale.

Folia pentru unghii

Acest accesoriu pentru unghii, va pune în evidență pedichiura deoarece pot fi lipite cu grijă și pot crea un efect glam.

Toate avem stiluri diferite, de aceea trebuie să alegi întotdeauna ce îți place și ce crezi că ți se potrivește!

Idei pentru pedichiura de nuntă 2

Idei pentru pedichiura de nuntă 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont