Importanța sprâncenelor 1
– Make-up Artist

Sprâncenele sunt cele mai importante într-un machiaj, fără ele machiajul ar fi incomplet și tocmai de aceea este important să știm cu ce produse le putem defini.

În funcție de produsul ales le putem face forma mai grafică sau mai naturală, asta depinde foarte mult atât de gusturile clientei cât și de stilul vostru de machiaj.

Fardurile pentru sprâncene

Fardurile ne ajută foarte mult dacă vrem să definim sprânceana și în același timp să pară cât mai naturală. Nuanțele deschise și cele mai închise pot fi alternate pentru a obține dimensiunea și culoarea ideală a sprâncenelor.

Creioanele retractabile

Acestea sunt perfecte pentru umplerea golurilor în zonele în care părul este rar sau inexistent, imitând prin aplicări fine forma părului. Aceste produse sunt ideale în cazul în care  corpul sprâncenei a fost excesiv pensat și prezintă goluri. Formulele rezistente la corecții oferă oportunitatea obținerii sprâncenelor cu aspect natural.

Pomada și gelurile nuanțate

Acestea sunt produse cremoase, alunecă ușor pe piele și păr pentru a crea sprâncene definite. Formula oferă culoare, sculptură și umbrire. Este ideal pentru pielea grasă și se poate utiliza cu succes în cazul în care climatul este umed.

Produsele de fixare

Geluri, săpunuri speciale sau spray-uri, toate acestea au rolul de a fixa firele din sprânceană pentru a asigura o anumită formă a acesteia. În procesul de obținere a sprâncenelor grafice se utilizează de cele mai multe ori astfel de produse de fixare.

Importanța sprâncenelor 2

Importanța sprâncenelor 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont