Vera Coșciug

Nail Artist

[icon type=”icon-instagram”] @veraverginia

Toamna este o perioadă plină de culori strălucitoare, nuanțe bogate și reci, iar după o vară caldă, doamnele se vor putea scufunda într-o paletă diferită de culori pastelate dar și reci. Modificările anotimpurilor se reflectă nu doar în tendințele vestimentare, ci în special în arta unghiilor, care vor deveni relevante pentru acest sezon.

Trendul pentru toamnă diferă atât în paleta de culori, precum și în direcțiile stilistice, astfel anul acesta se recomandă motivele precum: desene cu frunze, animăluțe, picături de apă. Unghiile lungi, migdalate sau stiletto, vor reveni la modă în această perioadă însă cu siguranță și cele scurte, pătrate vor fi preferate de cliente.

Manichiură cu efect mat

Acest stil de manichiură este foarte căutat deoarece orice culoare închisă are un efect mai intens dacă este mătuită . Aceată manichiură este una office/ business mai ales dacă forma unghiei este scurtă astfel doamnele vor fi încântate să o încerce.

Manichiură cu strasuri

Această manichiură este căutată de către cliente indiferent de sezon sau an deoarece pietrele vor fi mereu în trend și oricărei femei îi place idea de strălucitor, glam.

Manichiură cu folie

Poate fi cea mai bună opțiune pentru o manichiură frumoasă de toamnă. Folia pentru unghii sau “ sticla spartă“, glisierele metalizate, dungi și alte forme geometrice sunt principalele elemente ce finalizează orice tip de manichiură.

Desenul pe unghii

Tot ce înseamnă desen și pictură pe unghii se poartă în această toamnă. Vor fi la mare căutare desenele cu animale, fructe, frunze, picături de apă, forme geometrice, flori de toamnă sau kamifubuki.

Manichiură toamnă 2020 1

Manichiură toamnă 2020 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont