Prin ce se deosebește un machiaj de mireasă? 1
– Make-up Artist & Trainer

Toate femeile întreabă: care este diferența dintre un machiaj de mireasă și un machiaj de seară? Nu sunt la fel? De ce costă mai mult?

Raspunsul este: este o diferență foarte mare !

O mireasă trebuie să arate perfect în ziua nunții de aceea make-up artistul trebuie să comunice mult cu aceasta încă de la probă, pentru a reuși împreună să găsească un machiaj potrivit pentru ea.  Iată câteva sfaturi :

Mireasa trebuie răsfățată în ziua nunții

De aceea trebuie să aveți grijă de tenul ei mai ales că probabil este cea mai stresantă zi pentru ea din cauza pregătirilor intense. O puteți răsfăța cu niște Eye Patch-uri și cu uleiuri hidratante pentru a avea tenul foarte hidratat, acest lucru vă va ajuta și pe voi să realizați un machiaj impecabil.

Picăturile pentru ochi

Deoarece toate emoțiile nu permit mireselor să doarmă prea bine cu o seară înainte, este bine să folosiți picături înainte de a începe machiajul pentru ca ochii să nu pară obosiți și roșii .

Fondurile de ten

Întotdeauna trebuie să alegeți fonduri de ten HD deoarece mireasa va face poze și ziua dar trebuie să arate superb și seara. Puteți amesteca un fond de ten Waterproof cu un fond de ten HD sau puteți opta să aveți în case produsul HD Waterproof.

Pudra

Este recomandat pentru o mireasă să folosiți o pudră de orez pentru ca tenul ei să nu pară foarte încărcat.

Machiaj cu tonuri neutre

Este bine să optați pentru culori neutre, nu foarte țipătoare ( roz intens, verde, albastru) și puțin sclipici vă va scoate machiajul în evidență.

Sprâncenele

Sunt cele mai importante de aceea trebuie să discutați cu mireasa despre acest aspect și să încercați să nu îi schimbați forma deoarece se va simți inconfortabil .

Genele

Puteți opta pentru gene smocuri de mătase, acestea vor arăta cu siguranță foarte naturale și vor crea efectul de volum. Genele bandă sunt uneori inconfortabile și dau senzația de greutate după câteva ore. Cu siguranță nu vrem ca mireasa să aibă vreun disconfort în ziua nunții.

Rujul

Puteți ruga mireasa să vină cu rujul personal pentru a găsi o nuanță asemănătoare, cu siguranță rujul nu va rezista toată noaptea și de aceea ea trebuie să aibă un înlocuitor la îndemână.

Fixativul de machiaj

Nu uitați să finisați machiajul cu un fixativ special. Miresei trebuie să îî reziste machiajul și la “ Ciorba de potroace”.

Unei mirese îi trebuie o atenție sporită deoarece ea este vedeta serii. Acordați o atenție mai mare acesteia și fiți atente la fiecare detaliu…până la urmă de aceea un machiaj de mireasă este mai costisitor decât un machiaj de seară.  Nu uitați să vă luați o marjă mai mare de timp, toate aceste pregătiri durează mai mult timp.

Prin ce se deosebește un machiaj de mireasă? 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont