Produse scumpe VS Produse ieftine 1
– Make-up Artist & Trainer

Majoritatea brandurilor luxury investesc foarte mulți bani în promovarea produselor și în ambalajele acestora, astfel prețul achiziției este mai mare. Produsele profesionale cu un preț mai accesibil, nu atestă faptul că acestea nu ar fi calitative ci pur și simplu ambalajele costă mai puțin și într-adevăr pot arăta mai simple. Brandurile mai accesibile produc la scară mai largă produse cosmetice, astfel prețul de producție este mai mic, de asemenea și prețul produsului la raft.

Astăzi o să vă prezint produse profesionale de top care sunt mai scumpe și versiunea lor mai ieftină:

1. Illamasqua Bronzer Epic VS Melkior Mozaic Wild Flower

Produse scumpe VS Produse ieftine 2Produse scumpe VS Produse ieftine 3

Bronzerul de la Illamasqua adaugă o notă caldă nuanței tenului, conferindu-i un aspect radiant și sănătos, de asemenea bronzerul de la Melkior, nuanța Wild Flower oferă tenului același efect, doar că aceasta se găsește la un preț mai accesibil.

2. Beyond Powder – nuanță OMG Illamasqua VS The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter

Produse scumpe VS Produse ieftine 4Produse scumpe VS Produse ieftine 5

Iluminatorului Beyond asigură o aplicare fără efort, dând tenului un aspect sănătos, luminos, impecabil. Varianta mai accesibilă acestui produs, este highlighter-ul de la The Balm cu care poți obține același efect doar că are un preț mai mic.

3. MAC Lip Pencil VS Nyx Lip Pencil

Produse scumpe VS Produse ieftine 6Produse scumpe VS Produse ieftine 7

Creioanele de buze sunt must-have în trusa make-up artistului de aceea iubesc creioanele de buze de la MAC, însă de multe ori aleg varianta mai ieftină și anume creioanele de la Nyx care sunt excepționale și la prețuri foarte mici.

4. Benefit Cosmetics Brow Setter VS NYX Professional Control Freak

Produse scumpe VS Produse ieftine 8Produse scumpe VS Produse ieftine 9

Brow Setter-ul de la Benefit este genial, cu siguranță toată lumea îl adoră însă dacă bugetul nu îți permite să îl achiziționezi și totuși ai nevoie de un fixator pentru sprâncene, poți opta pentru Control Freak de la NYX care are aproape același efect și este foarte calitativ.

5. Clinique Superpowder Double Face Makeup VS Rimmel London Stay Matte

Produse scumpe VS Produse ieftine 10Produse scumpe VS Produse ieftine 11

Orice machiaj trebuie fixat cu o pudră, de dorit mată. De ce să nu alegem o varianătă mai accesibilă, mai ales că acest produs cosmetic se consumă rapid. Alegerea mea atunci când doresc o pudră accesibilă și calitativă, este pudra Stay Matte de la Rimmel London.

Produse scumpe VS Produse ieftine 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont