What’s in your case? 1
– Make-up Artist & Trainer

Lavinia Nechifor este Makeup Artist de peste 7 ani jumătate și Make-up Trainer de 3 ani. Lavinia este pasionată de tot ce ține de artă, pictură, desen, grafică, design interior, design exterior, fashion, muzică, fotografie și videografie. Este în plină ascensiune, dornică să evolueze și cea mai mare dorință a sa este să le ofere celorlalți ceea ce ea a primit de-a lungul vieții.

Astăzi ne împărtășește care sunt cele mai iubite produse de machiaj din case-ul personal. Iată care sunt acestea:

1. Fardurile cremoase Muah Stardust – Moonstone și Spellbound

What’s in your case? 2What’s in your case? 3

Le ador atunci când vreau să realizez un machiaj natural și mai ales să le folosesc ca bază pentru ochi. Au o textură extrem de lejeră și efectul dat pe pleoapă este foarte frumos.

2. Genele Clusters ForeverLash

What’s in your case? 4

Aceste gene ușoare vin într-o variație de lungimi, care îmi permit să creez ce aspect doresc.  Le folosesc la colțul extern al liniei genelor pentru un aspect mai natural sau pe întreaga linie a genelor pentru a obține un aspect mai dramatic și un look glamorous.

3. Paleta de conturare cremoasă MaqPro

What’s in your case? 5

Această paletă de corecție a feței este nelipsită din trusa mea. Îmi permite să corectez volumetria feței clientei, este potrivită oricărui tip de ten, însă îmi place să aplic acest produs și ca înlocuitor al fondului de ten pe zonele cu probleme deoarece este mai rezistent.

4. Rujul Matte Lipstick Honeylove MAC

What’s in your case? 6

Cu siguranță toți make-up artiștii cunosc rezistența rujurilor MAC. Ador această nuanță deoarece fiind o nuanță nude, îmi completează aproape toate machiajele. Pur și simplu iubesc acest ruj !

5. Paleta Brownie Dannes Beauty

What’s in your case? 7

Iubesc această paletă deoarece conține farduri nude-uri și maro, atât mate cât și sidefate. Atunci când vreau să realizez un machiaj natural, această paletă îmi completează toată munca.

6. 24 Brow Setter Benefit Cosmetics

What’s in your case? 8

Acest gel invizibil oferă rezistență îndelungată și fixare perfectă. Este ușor de aplicat datorită periuței sale, se usucă rapid și se poate folosi atât singur, cât și peste produsele de machiaj pentru sprâncene.

7. Lift & Snatch Brow Tint Pen Nyx Cosmetics

What’s in your case? 9

Carioca de sprâncene NYX Professional Makeup Lift&Snatch Brow Tint Pen este produsul potrivit pentru umplerea și definirea sprâncenelor, oferind un aspect instant de lifting. Având un vârf foarte subțire, carioca ajustează sprâncenele și le asigură un aspect natural care rezistă până la 16 ore.

8. Primer Eye Shadow Keeper Inglot

What’s in your case? 10

Aceast primer creează un film transparent pe pleoapă, creând o bază perfectă și garantând menținerea machiajului ochilor intact pe toată durata zilei. Intensifică nuanțele produselor aplicate pe ploape, indiferent de consistența acestora: farduri presate, pigmenți, geluri cremoase sau creioane.

9. Fond de ten waterproof MUP Salon Provider

What’s in your case? 11

Este un fond de ten matifiant, cu acoperire mare și textură fluidă, rezistent la apă și umiditate! Acoperă orice tip de imperfecțiune, coșuri, pete pigmentare, tatuaje, dar conferă în același timp un aspect natural și rezistență până la 24h. Este nevoie de foarte puțin produs pentru a acoperi intreaga față.

10. Pigment Extasy Boys’n Berries

What’s in your case? 12

Ador acest pigment deoarece îmi completează perfect orice machiaj. Se aplică ușor, este strălucitor și are o rezistență foarte mare.

What’s in your case? 13

One Reply to “VIDEO: Cel mai cool look al sezonului – Elena Harabagiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont