Manichiura hardware este un serviciu relativ nou în lume, având în vedere că a început să ia amploare abia în anii 2000, însă acest tip de serviciu există de mult mai mult timp.

Eduard Gerlach, un farmacist din orășelul Lubbeck (Germania), a devenit fondatorul mărcii Gehwol, în anul 1889 , iar  în prezent acest brand este lider în domeniul cosmeticelor pentru îngrijirea picioarelor, acesta fiind astfel și inventatorul acestor aparate. Totul a început când acesta a dezvoltat o cremă de picioare cu proprietăți curative, o rețetă unică, cu un preț accesibil, care a câștigat rapid popularitate în rândul populației germane, ceea ce a făcut posibilă organizarea producției la scară imensă, pentru acea vreme, care a adus compania Gerlach în un nou nivel.

În 1966, Gerlach a început să dezvolte un dispozitiv pentru pedichiură medicală – îndepărtarea bătăturilor, tratamentul unghiilor încarnate și cu probleme, iar în 1969 a apărut primul dispozitiv, bazat pe tehnologia dentară. În 1970, a fost produs un dulap pentru pedichiură cu un dispozitiv încorporat. S-a adăugat un sistem de extracție a prafului, puterea motorului și numărul de rotații a crescut, vibrațiile din mâner au scăzut și au apărut diverse opțiuni pentru ascuțirea instrumentelor pentru manichiură (forfecuțe, clești).

Cum au apărut manichiura și pedichiura hardware și cum ne ajută în prezent? 1

Care sunt caracteristicile aparaturii hardware?

Prima caracteristică

a efectului hardware este că dermul și cuticula sunt îndepărtate,  scăpând de celulele moarte. Această abordare nu provoacă o înrăutățire suplimentară, deoarece nu rănește celulele vii. Rezultatul este o piele mai fină și mai îngrijită, care nu necesită re-tratament mai devreme de 14 zile.

A doua

este viteza – dispozitivul, poate reduce semnificativ timpul procedurii, menținând în același timp calitatea înaltă a serviciilor.

A treia

gelul și acrilul aderă mai bine pe placa unghială, care nu a fost procesată înainte de aplicare. În acest caz, o manichiură hardware este modalitatea perfectă de a vă pregăti unghiile pentru o manipulare ulterioară.

Cum au apărut manichiura și pedichiura hardware și cum ne ajută în prezent? 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont