Manichiura hardware este un serviciu relativ nou în lume, având în vedere că a început să ia amploare abia în anii 2000, însă acest tip de serviciu există de mult mai mult timp.

Eduard Gerlach, un farmacist din orășelul Lubbeck (Germania), a devenit fondatorul mărcii Gehwol, în anul 1889 , iar  în prezent acest brand este lider în domeniul cosmeticelor pentru îngrijirea picioarelor, acesta fiind astfel și inventatorul acestor aparate. Totul a început când acesta a dezvoltat o cremă de picioare cu proprietăți curative, o rețetă unică, cu un preț accesibil, care a câștigat rapid popularitate în rândul populației germane, ceea ce a făcut posibilă organizarea producției la scară imensă, pentru acea vreme, care a adus compania Gerlach în un nou nivel.

În 1966, Gerlach a început să dezvolte un dispozitiv pentru pedichiură medicală – îndepărtarea bătăturilor, tratamentul unghiilor încarnate și cu probleme, iar în 1969 a apărut primul dispozitiv, bazat pe tehnologia dentară. În 1970, a fost produs un dulap pentru pedichiură cu un dispozitiv încorporat. S-a adăugat un sistem de extracție a prafului, puterea motorului și numărul de rotații a crescut, vibrațiile din mâner au scăzut și au apărut diverse opțiuni pentru ascuțirea instrumentelor pentru manichiură (forfecuțe, clești).

Cum au apărut manichiura și pedichiura hardware și cum ne ajută în prezent? 1

Care sunt caracteristicile aparaturii hardware?

Prima caracteristică

a efectului hardware este că dermul și cuticula sunt îndepărtate,  scăpând de celulele moarte. Această abordare nu provoacă o înrăutățire suplimentară, deoarece nu rănește celulele vii. Rezultatul este o piele mai fină și mai îngrijită, care nu necesită re-tratament mai devreme de 14 zile.

A doua

este viteza – dispozitivul, poate reduce semnificativ timpul procedurii, menținând în același timp calitatea înaltă a serviciilor.

A treia

gelul și acrilul aderă mai bine pe placa unghială, care nu a fost procesată înainte de aplicare. În acest caz, o manichiură hardware este modalitatea perfectă de a vă pregăti unghiile pentru o manipulare ulterioară.

Cum au apărut manichiura și pedichiura hardware și cum ne ajută în prezent? 2

One Reply to “Care este diferența dintre o manichiură clasică și o manichiură de mireasă?”

  1. As vrea sa ma ajute cineva si pe mine sa învețe cum se folosesc biturile pentru gel la o întretine gel si oja semi cu fresza cum se folosesc biturile in ordine nu stiu cum se folosesc rog ajutor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont