Pat McGrath a devenit cel mai influent make-up artist din lume, iar produsele cosmetice luxury care îi poartă numele, sunt poate cele mai căutate și folosite de către make-up artiștii din întreaga lume.

De peste 25 de ani, viziunea creativă a doamnei McGrath a parcurs etape revolutionare devenind un tur de forță a cărui putere legendară a transformat atât frumusețea, cât și moda la scară globală.

Recunoaștere internațională

De-a lungul carierei sale ilustre, Pat McGrath a fost recunoscută în întreaga lume cu unele dintre cele mai prestigioase onoruri și distincții, incluzând premiul acordat The CFDA – Council of Fashion Designers of America Founder’s Award, Pat MacGrath fiind primul make-up artist din istorie ce a primit Distincția de Onoare. Premiul pentru Fashion Creator a fost obținut la Fashion Council 2017 Award , iar Time Magazine 2019 la categoria “100 Cele mai influente persoane” i-a acordat distincția de „Titan” al industriei modei.

În Lista de onoare pentru Anul Nou al Reginei 2021, Regina Elisabeta a II-a a premiat-o pe Pat McGrath la D.B.E.( Dame of the British Empire / Dame a Imperiului Britanic) pentru serviciile oferite industriei modei , frumuseții și diversității, Pat fiind prima personalitate din industria de make-up care a obținut o astfel de recunoaștere.

În fiecare sezon, Pat McGrath creează look-urile pentru peste 60 de show-uri prêt-à-porter și couture desfășurate la Milano, Paris, Londra și New York pentru cele mai prestigioase mărci de lux și designeri din lume: Prada, Miu Miu, Dior, Burberry, Givenchy, Gucci, Lanvin, Louis Vuitton, Versace, Maison Margiela, Yohji Yamamoto, Valentino, Bottega Veneta, Balenciaga, Calvin Klein, Loewe și McQueen și nu numai. Pe lângă numeroasele sale spectacole și sutele de filmări din întreaga lume, incluzând fiecare copertă a revistei Vogue Italia timp de douăzeci de ani, McGrath este și Beauty Editor-at-Large pentru British Vogue începând cu anul 2017.

Laboratoarele Pat McGrath

În timp ce stabilește tendințele globale în materie de frumusețe și ridică arta machiajului, de zeci de ani, în cele mai solicitante medii din industria modei – în culise la prezentările de podium pentru cei mai emblematici couturieri și branduri internaționale râvnite – Pat McGrath a formulat și perfecționat colecția ei de produse cosmetice de performanță, culminând cu lansarea brandului omonim, PAT MCGRATH LABS.

Produsul de debut Pat McGrath, GOLD 001, s-a vândut într-un timp record atunci când a fost lansat pe canalele ei social media în anul 2015. Primul lot de pigmenți Gold 001 a fost vândut în șase minute.

De atunci, PAT MCGRATH LABS a continuat să lanseze produse cosmetice și a semnat colaborări care au depășit granițele frumuseții precum si realizarile oricarui alt brand din lume. De la lansare, PAT MCGRATH LABS a doborât recordurile globale de vânzări, devenind inclusiv cel mai recunoscut brand de frumusețe vândut din istoria Selfridges având lansarea în magazin în aprilie 2019.

PAT MCGRATH LABS a lansat mai multe colaborări internaționale inovatoare și colaborări fără precedent cu Prada , Valentino, Versace, Comme des Garçons, Chrome Hearts, Muzeul Metropolitan de Artă din New York, Star Wars și a stabilit un nou record cu Supreme New York, care s-a vândut în 8,2 secunde în septembrie 2020.

Produsele ei sunt de înaltă calitate dar pe lângă acest aspect profesional, nu putem ignora design-ul lor sublim care le aseamănă cu frumusețea și unicitatea unor bibelouri. Brandul este cunoscut și pentru ambalajele luxoase ale produselor, însa calitatea acestora a primat întotdeauna și este incomparabilă cu cea  a oricărui alt produs din sfera de make-up, în special dacă amintim celebrele palete Mothership sau highlighterele Skin Fetish.

Sursa: https://www.patmcgrath.com/

Pat McGrath 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont